Ο άνδρας με ψυχική ασθένεια Chonburi συνελήφθη μετά από βανδαλισμό αυτοκινήτου και αστυνομική επίθεση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Τσονμπούρι -

Ένας Ταϊλανδός που παρουσίαζε σημάδια ψυχικής ασθένειας συνελήφθη στον δήμο Μπαν Μπουένγκ την Τετάρτη, αφού βανδάλισε αυτοκίνητα και ενεπλάκη σε τεταμένη αντιπαράθεση με την αστυνομία.

Το περιστατικό, το οποίο ξεκίνησε με τον ύποπτο (το όνομα δεν αποκαλύφθηκε λόγω της ψυχιατρικής του κατάστασης), έσπασε τα τζάμια του αυτοκινήτου κοντά σε ένα σχολείο, ώθησε τις αρχές να αναπτύξουν μια συντονισμένη απάντηση με την αστυνομία του Ban Bueng και τη Μονάδα Ειδικών Επιχειρήσεων Chonburi.

Οι αρχές έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν τον ύποπτο να κρατά μαχαίρι μέσα στην κατοικία του. Οι διαπραγματεύσεις για την παράδοσή του κράτησαν αρκετές ώρες και στο τέλος ήταν μάταιες. Τελικά, αστυνομικοί παραβίασαν την μπροστινή πόρτα και απασχόλησαν τον ύποπτο από πίσω.

Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν δύο μαχαίρια και ένα μαχαίρι. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ο ύποπτος επέδειξε ακανόνιστη συμπεριφορά καθώς αμφισβήτησε την αυθεντικότητα των αστυνομικών και δικαιολογούσε τον βανδαλισμό του παραθύρου του αυτοκινήτου του ως αυτοάμυνα έναντι μιας αντιληπτής απειλής.

Μετά τη σύλληψή του, ο ύποπτος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ban Bueng για να ηρεμήσει. Στη συνέχεια, επικοινώνησαν οι συγγενείς του για να κανονίσουν τη μεταφορά του για ψυχιατρική αξιολόγηση και θεραπεία σε τοπικό νοσοκομείο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Θέματα, ή tumblr

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.