Σημαντικές ύποπτες επιδρομών ναρκωτικών και μεγάλη κρύπτη ναρκωτικών στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Τσονμπούρι -

Αξιωματικοί επιβολής του νόμου από το αστυνομικό τμήμα Ban Bueng διείσδυσαν επιτυχώς σε μια υποτιθέμενη εγκατάσταση αποθήκευσης ναρκωτικών στο Chonburi Περιοχή Ban Bueng στις 10 Ιανουαρίου.

Η έφοδος, που διεξήχθη σε σπίτι στο Moo 1, στην υποπεριφέρεια Nong Phai Kaeo, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο υπόπτων και την κατάσχεση σημαντικής ποσότητας παράνομων ναρκωτικών.

Ο κ. Veerawat (αποκαλύφθηκε το επώνυμο), ηλικίας 35 ετών, και η κοπέλα του, η κα Narisara (αποκαλύφθηκε το επώνυμο), ηλικίας 23 ετών, τέθηκαν υπό κράτηση κατά τη διάρκεια της επιδρομής. Μια μεταγενέστερη εξέταση ούρων επιβεβαίωσε ότι και τα δύο άτομα της Ταϊλάνδης ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, δήλωσε η αστυνομία.

Οι αρχές ανακάλυψαν ένα σημαντικό απόθεμα ναρκωτικών εντός της κατοικίας, συμπεριλαμβανομένων 8,364 χαπιών μεθαμφεταμίνης, 60 γραμμαρίων κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 160 χαπιών έκστασης. Και οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Ban Bueng για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για κατοχή και πρόθεση να διανείμουν ναρκωτικά.

Το ποινικό ιστορικό του κ. Veerawat αποκάλυψε επίσης ότι είχε φυλακιστεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα ναρκωτικών. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, προσπάθησε να δικαιολογήσει την επιστροφή του στο εμπόριο ναρκωτικών με τον ισχυρισμό ότι χρειαζόταν χρήματα για να φροντίσει την άρρωστη μητέρα του. Ωστόσο, η αστυνομία του Ban Bueng δεν συγκινήθηκε από την εξήγησή του και δεσμεύτηκε να λογοδοτήσει και τους δύο υπόπτους για τα υποτιθέμενα εγκλήματά τους.

Οι ύποπτοι κρατούνται αυτή τη στιγμή στο αστυνομικό τμήμα Ban Bueng.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.