Η πόλη Pattaya καλωσορίζει τους νικητές του κινεζικού τετραγώνου χορού στην Πολιτιστική Ανταλλαγή

Πατάγια -

Οι αξιωματούχοι της πόλης της Πατάγια καλωσόρισαν θερμά μια ομάδα Κινέζων πρωταθλητών τετραγωνικού χορού την Τρίτη για να προωθήσουν τον τουρισμό και να χτίσουν εμπιστοσύνη μεταξύ των ηλικιωμένων Κινέζων ταξιδιωτών.

Ο κ. Siwat Boongerd, Αναπληρωτής Μόνιμος Γραμματέας της Pattaya, καλωσόρισε τους νικητές του διαγωνισμού τετράγωνου χορού από την Κίνα σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στην παραλία Pattaya στις 9 Ιανουαρίου.

Αυτή η συνεργασία, που αντιπροσωπεύει μια στρατηγική συνεργασία μεταξύ της Pattaya City και του Sichuan TV, είχε στόχο να προωθήσει τον τουρισμό της Pattaya σε ηλικιωμένους πολίτες από την Κίνα. Το πρόγραμμα είδε μια ομάδα 20 Κινέζων πρωταθλητών τετράγωνου χορού, νικητές του προγράμματος «Wu Wu Sheng Feng» του Sichuan TV, να ξεκινούν ένα εβδομαδιαίο ταξίδι από τις 6 Ιανουαρίου έως τις 11 Ιανουαρίου 2024, στην Ταϊλάνδη.

Το δρομολόγιό τους περιελάμβανε επισκέψεις σε διάφορα τουριστικά αξιοθέατα κατά μήκος της διαδρομής Μπανγκόκ-Παττάγια, που κορυφώθηκαν με παραστάσεις πολιτιστικών ανταλλαγών με ντόπιους ηλικιωμένους στην παραλία της Πατάγια. Το συγκινητικό γεγονός καταγράφηκε από το Sichuan TV για μετάδοση σε δημοφιλή προγράμματα όπως το "Pleasant Trip" και το "News Live Program", που ενισχύθηκαν περαιτέρω από διαδικτυακές πλατφόρμες όπως οι Douyin, Bilili και WeChat VDO. Η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 15 εκατομμύρια θεατές.

Πέρα από την προώθηση της τουριστικής απήχησης της Πατάγια στο κινεζικό κοινό, αυτή η πρωτοβουλία είχε επίσης στόχο να εμφυσήσει την εμπιστοσύνη στους ηλικιωμένους Κινέζους ταξιδιώτες που σκέφτονταν να ταξιδέψουν στην Πατάγια. Αυτό το δημογραφικό, ηλικίας άνω των 60 ετών, αντιπροσωπεύει μια σημαντική αγορά και ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την πολιτική της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης για είσοδο χωρίς βίζα για τους Κινέζους τουρίστες.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.