Ανακαλύψτε τη νεότερη αίσθηση γεύσης της Pattaya στο Siso Cafe & Bistro!

Γεια σου Πατάγια! Υπάρχει ένα νέο σημείο στην πόλη που κάνει όλους να μιλάνε. SISO Café & Bistro μόλις άνοιξε τις πόρτες του στο 352, 93 Soi 5, και είναι το φρέσκο, φιλικό πρόσωπο στη σκηνή του φαγητού που όλοι περιμέναμε.

Με μια άνετη ατμόσφαιρα και ένα μενού που έχει να κάνει με καλό φαγητό και δροσερές λιχουδιές, το SISO είναι το μέρος όπου θα θέλετε να παρκάρετε οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας. Έχουν ταξινομήσει τον πρωινό καφέ σας με κορυφαίες παρασκευές και όταν πρόκειται για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, ετοιμαστείτε για μια γευστική γιορτή με τα μπιφτέκια και τα σπιτικά κέικ.

Και ας μιλήσουμε για την ευτυχισμένη ώρα – γιατί το SISO ταρακουνάει μερικά κακά Mai Tais και Daiquiris που θα σας μεταφέρουν κατευθείαν στους τροπικούς.

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα μέρος που έχει να κάνει τόσο με ένα καλό γεύμα όσο και με τη δημιουργία μιας κοινότητας», μοιράζεται ο Peter ο ιδιοκτήτης. «Είτε είστε εδώ για φαγητό, για ποτά ή απλώς για μια κουβέντα, είμαστε όλοι για αυτές τις καλές στιγμές».

Αυτό δεν είναι απλώς άλλο ένα εστιατόριο. είναι όπου θα έρθετε ως καλεσμένοι και θα φύγετε ως φίλοι. Και προσέξτε - η SISO σχεδιάζει μια σειρά από διασκεδαστικές εκδηλώσεις για να διασφαλίσει ότι αυτό το μέρος θα συνεχίσει να βουίζει όλο το χρόνο.

Πηγαίνετε από το SISO Café & Bistro για να δείτε τι είναι το buzz ή δώστε τους ένα buzz στο 063-024 1424 για να κλείσουν ένα τραπέζι. Μην ξεχάσετε να τους ακολουθήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εδώ για να δείτε όλες τις τελευταίες μεζούρες για το τι μαγειρεύει.

Ελάτε - το SISO είναι έτοιμο να σας καλωσορίσει στο νέο σας αγαπημένο σημείο χαλάρωσης στην Πατάγια!

Πληροφορίες επαφής:

SISO Café & Bistro

352, 93 Soi 5, Pattaya City

Τηλέφωνο: 063-024 1424

Facebook ΕΔΩ

Κορυφή: Κάντε κλικ σε μια φωτογραφία για να ανοίξετε μια συλλογή και σαρώστε εύκολα τις φωτογραφίες.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/