Ο γιος που κρατήθηκε για τη δολοφονία του πατέρα και της αδελφής βρέθηκε σε βυθισμένα χαλύβδινα κουτιά στο Sakon Nakhon

Sakon Nakhon

Η αστυνομία στην περιοχή Phang Khon του Sakon Nakhon εντόπισε δύο μεγάλα χαλύβδινα κουτιά από μια λίμνη, το καθένα από τα οποία περιείχε ένα άψυχο σώμα, την Τρίτη 9 Ιανουαρίου.

Τα πτώματα ταυτοποιήθηκαν ως ο Prayat Detphummee, 66 ετών, και η 33χρονη κόρη του, Piangpen.

Τα πτώματα των θυμάτων ανακαλύφθηκαν κρυμμένα σε κλειδωμένα χαλύβδινα κουτιά βυθισμένα σε μια λίμνη. Η ζοφερή αποκάλυψη ήρθε αφού ανήσυχοι κάτοικοι στο Ban Sang Khui ανέφεραν την ξαφνική εξαφάνιση δύο μεγάλων χαλύβδινων κουτιών που είχαν προηγουμένως δει δίπλα στη λίμνη.

Οι αρχές, ανταποκρινόμενες στην πληροφορία, βρήκαν τα ολοκαίνουργια κουτιά βυθισμένα στο νερό γύρω στη 1 π.μ. το πρωί της Τρίτης. Τα δοχεία ασφαλίστηκαν με χαλύβδινες αλυσίδες και κατά το άνοιγμα, αποκαλύφθηκε ότι το καθένα περιείχε ένα άψυχο σώμα.

Στο σημείο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 35χρονο, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μόνο ως Waroot. Σύμφωνα με πληροφορίες, συμπεριφέρθηκε άτακτα, φώναζε και μιλούσε ασυνάρτητα. Περαιτέρω έρευνες αποκάλυψαν ότι ο Waroot είναι ο γιος του Prayat και ο μεγαλύτερος αδελφός του Piangpen.

Σύμφωνα με τα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης, η οικογένεια καταγόταν από την περιοχή Sawang Daen Din. Ο Waroot, ο ύποπτος, είχε αγοράσει τα δύο μεγάλα χαλύβδινα κουτιά από έναν τοπικό μεταλλουργό στις 25 Νοεμβρίου 2023, για 12,000 μπατ. Φέρεται να ενημέρωσε τον πωλητή ότι σκόπευε να χρησιμοποιήσει τα δοχεία για την αποθήκευση αλιευτικού εξοπλισμού.

Από την ώρα του Τύπου, ο Waroot βρέθηκε να έχει σύνδρομο down. Η αρχική ανάκριση έδειξε ότι πριν από το περιστατικό είχε διαπληκτιστεί με τον πατέρα του. Αυτό τον οδήγησε να δελεάσει, σύμφωνα με πληροφορίες, τον πατέρα του και τη μικρότερη αδερφή του να μπουν στα χαλύβδινα κουτιά. Στη συνέχεια, έκλεισε και ασφάλισε τα κουτιά με αλυσίδες πριν τα σπρώξει στο νερό.

Η έρευνα για τα κίνητρα του υπόπτου βρίσκεται σε εξέλιξη και η αστυνομία θα συνεχίσει να ανακρίνει και να αξιολογεί την ψυχική του κατάσταση.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.