Τρανς ληστής χρυσού συνελήφθη στη Songkhla

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod

Songkhla -

Ένα τρανσέξουαλ συνελήφθη στην Songkhla την Πέμπτη, αφού λήστεψε ένα κατάστημα χρυσού στην περιοχή Sadao σε ένα πολυκατάστημα.

Η ληστεία έλαβε χώρα στις 4 Ιανουαρίου 2024, στο κατάστημα χρυσού Yaowarat Krungthep στο πολυκατάστημα Lotus. Η ύποπτη, η οποία αργότερα αναγνωρίστηκε ως μια τρανς γυναίκα με το όνομα Preecha Samankhoon, 20 ετών, μπήκε με θρασύτητα στο κατάστημα, απείλησε τους υπαλλήλους με ένα μαχαίρι και έβγαλε οκτώ χρυσά περιδέραια.

Η ληστεία κράτησε συνολικά λιγότερο από ένα λεπτό. Στη συνέχεια, ο μασκοφόρος Preecha απομακρύνθηκε από το πολυκατάστημα με μια μοτοσικλέτα Honda GPX Drone με κόκκινη πινακίδα. Η συνολική αξία των κλεμμένων χρυσών περιδέραιων ήταν πάνω από 800,000 μπατ.

Σύμφωνα με τον Pol Αντισυνταγματάρχη Pichai Khunthongkaew, τον επικεφαλής της έρευνας στο αστυνομικό τμήμα του Sadao, ο ύποπτος διέπραξε το έγκλημα μόνος του. Τρεις υπάλληλοι του καταστήματος, όλες γυναίκες, δεν τραυματίστηκαν από τον ύποπτο, αλλά ταρακουνήθηκαν εμφανώς από το περιστατικό.

Η αστυνομία άρχισε αμέσως να αναζητά τον ύποπτο μετά από συνεντεύξεις από τους υπαλλήλους. Περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της 5ης Ιανουαρίου, συνέλαβαν τον Preecha σε ένα άγνωστο διαμέρισμα στην οδό Niphat Uthit 2 στο Hat Yai. Της κατασχέθηκαν τα οκτώ κλεμμένα χρυσά περιδέραια και ένα μαχαίρι που χρησιμοποίησε στο περιστατικό. Τα αντικείμενα ήταν κρυμμένα κάτω από ένα μαξιλάρι.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, η Preecha παραδέχτηκε ότι το κίνητρο πίσω από το έγκλημα ήταν η ανάγκη της για χρήματα για να αγοράσει ένα όπλο. Η πρόθεσή της ήταν να χρησιμοποιήσει το πυροβόλο όπλο για να επιδιώξει εκδίκηση εναντίον του πρώην υπαλλήλου και του πρώην φίλου της, ο οποίος φέρεται να την εξαπάτησε από ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Η Preecha αποκάλυψε επίσης ότι είχε νοικιάσει μια μοτοσικλέτα στην περιοχή Sadao για να τη χρησιμοποιήσει ως όχημα απόδρασης. Μετά το περιστατικό, εγκατέλειψε τη μοτοσυκλέτα, γνωρίζοντας ότι είχε ιχνηλάτη GPS, πριν νοικιάσει ένα φορτηγό για να τη μεταφέρει στο διαμέρισμα. Παρόλα αυτά, η αστυνομία κατάφερε να την εντοπίσει γρήγορα.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Σαντάο για να δικαστεί.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.