Ο άνδρας της Πατάγια επιτίθεται σε εθελοντή διάσωσης μετά από διαμάχη με γυναίκα

ΦΩΤΟ: เก็บข่าวพัทยา

Πατάγια -

Ένας Ταϊλανδός επιτέθηκε σε εθελοντή διάσωσης στην Πατάγια μετά από διαμάχη με μια Ταϊλανδή.

Οι εθελοντές διάσωσης της Πατάγια απάντησαν σε μια αναφορά πυροβολισμών κοντά σε ένα παντοπωλείο 7-Eleven κοντά στο σιδηρόδρομο αργά το βράδυ του Σαββάτου, 6 Ιανουαρίου. Κατά την άφιξή τους, βρήκαν έναν άγνωστο Ταϊλανδό, περίπου 50 ετών, βαριά μεθυσμένος, με αίμα να μουσκεύει το κεφάλι. Αν και οι αρχικές αναφορές υποδηλώνουν ότι ο άνδρας πυροβολήθηκε, η προσεκτικότερη επιθεώρηση από τους εθελοντές διάσωσης αποκάλυψε ότι αντ' αυτού είχε χτυπηθεί με σκληρό αντικείμενο.

Παρά τα τραύματά του και τις προσπάθειες των διασωστών να τον βοηθήσουν, ο άνδρας έγινε επιθετικός και ξαφνικά επιτέθηκε σε έναν από τους εθελοντές διάσωσης, γρονθοκοπώντας τον στο πρόσωπο. Η ταραχή τράβηξε την προσοχή και μια γυναίκα που ενεπλάκη στο περιστατικό βγήκε μπροστά.

Σύμφωνα με την άγνωστη γυναίκα, είχε νοικιάσει ένα δωμάτιο στον άνδρα και τον βοήθησε να βρει δουλειά. Το συγκεκριμένο βράδυ, αρνήθηκε την πρόσκλησή του να πάει μαζί του για ένα ποτό, επικαλούμενη την ανάγκη να φροντίζει την ηλικιωμένη μητέρα της. Δυσαρεστημένος με την άρνησή της, ο άνδρας κακοποίησε λεκτικά και σωματικά, διεκδικώντας την ιδιοκτησία πάνω της.

Η γυναίκα αμύνθηκε χτυπώντας τον με ραβδί στο κεφάλι και του ζήτησε να φύγει. Σύμφωνα με πληροφορίες, επέμενε να την παρενοχλεί, με αποτέλεσμα οι θεατές να καλέσουν σε βοήθεια. Τελικά, η αστυνομία της Πατάγια έφτασε και συνέλαβε τον άνδρα αφού πήρε καταθέσεις από αυτόν, τη γυναίκα και τον τραυματισμένο εθελοντή διάσωσης.

Η γυναίκα εξέφρασε ότι ήθελε μόνο να βοηθήσει τον άνδρα παρέχοντας καταφύγιο και βοήθεια. Ήταν η επιθετική του συμπεριφορά που την οδήγησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της με δύναμη. Η αστυνομία ερευνά περαιτέρω το περιστατικό.

ΦΩΤΟ: เก็บข่าวพัทยา

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.