Σχεδόν 500 ανήλικοι βρέθηκαν να κάνουν πάρτι κατά τη διάρκεια επιδρομής σε νυχτερινό κέντρο στο Pathum Thani

Pathum Thani-

Στις 12:30 π.μ., στις 7 Ιανουαρίου 2024, ο κ. Ronarong Thipsiri, ο Γενικός Επιθεωρητής του Τμήματος Επαρχιακής Διοίκησης (DOPA), η αστυνομία του Khlong Luang και οι σχετικές υπηρεσίες εισέβαλαν σε έναν χώρο διασκέδασης που ονομάζεται HEAVEN Rangsit στο Soi Khlong Luang 25 στο Παθούμ Θάνι.

Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας, οι ντόπιοι υπέβαλαν καταγγελία ότι ο χώρος διασκέδασης φέρεται να παρείχε κρυφά υπηρεσίες χωρίς έγκυρη άδεια σε ανηλίκους κάτω των 20 ετών, να πουλήσει αλκοολούχα ποτά σε ανηλίκους κάτω των 20 ετών, να ενόχλησε τους ντόπιους με δυνατή μουσική, και άνοιξε πέρα ​​από τις προβλεπόμενες νόμιμες ώρες.

Μετά την έρευνα, περισσότεροι από 50 αστυνομικοί και αρμόδιοι αξιωματικοί έκαναν έφοδο στο HEAVEN Rangsit Club και ανακάλυψαν ότι η εγκατάσταση είχε σχεδόν 1,000 επισκέπτες. Αναφέρθηκε ότι βρέθηκαν 489 ανήλικοι και ήταν φοιτητές και νέοι που χρησιμοποιούσαν τις υπηρεσίες. Η χαμηλότερη ηλικία βρέθηκε να είναι μόλις 16 ετών και 41 άτομα βρέθηκαν να μην έφεραν ταυτότητες, είπε η αστυνομία.

Αρχικά, η αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες εναντίον των ιδιοκτητών και διαχειριστών του καταστήματος και θα διώκονταν ανάλογα. Ο Ronarong πρόσθεσε επίσης ότι το θέμα υποβλήθηκε στον Κυβερνήτη του Pathum Thani για να διατάξει το άμεσο κλείσιμο της εγκατάστασης με πιθανή περίοδο έως και 5 ετών.

Ο Ronarong είπε ότι αυτή η επιχείρηση ήταν σύμφωνα με την πολιτική κοινωνικής ρύθμισης του Υπουργείου Εσωτερικών της Ταϊλάνδης, με επικεφαλής τον κ. Anutin Charnvirakul, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Απαγορευόταν αυστηρά κάθε χώρος διασκέδασης να μην εξυπηρετεί ανηλίκους κάτω των 20 ετών και να μην περιέχει παράνομες ουσίες.

Εάν κριθούν ένοχοι, οι πάροχοι υπηρεσιών ψυχαγωγίας που παραβίασαν τον κανονισμό θα θεωρηθούν υπεύθυνοι, οι άδειες θα ανακληθούν και οι ιδιοκτήτες θα διώκονταν αυστηρά επίσης, παρατήρησε ο Ronarong.

Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες δεν αναγνωρίστηκαν αμέσως από τη Ronarong ή τις σχετικές υπηρεσίες.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.