Τραγική ανακάλυψη Nonthaburi: Μικρό παιδί βρέθηκε νεκρό στο ψυγείο, περιστατικό υπό έρευνα

Nonthaburi-

Στις 8:30 π.μ., στις 6 Ιανουαρίου 2024, οι αστυνομικοί του Bang Bua Thong έλαβαν αναφορά ότι ένα μικρό παιδί βρέθηκε νεκρό μέσα σε ένα ψυγείο σε ένα σπίτι στην οδό Rattanathibet, Bang Bua Thong, Nonthaburi.

Στο σημείο του συμβάντος στάλθηκαν αστυνομικοί της ιατροδικαστικής και σωστικά συνεργεία και βρήκαν ένα νήπιο 2 ετών τυλιγμένο σε υφασμάτινη σακούλα μέσα σε ένα ψυγείο. Αρχικά, οι αστυνομικοί της ιατροδικαστικής υπέθεσαν ότι το μικρό παιδί ήταν νεκρό για 3 ημέρες.

Αυτό το σπίτι είχε άλλα τέσσερα μέλη των οποίων τα ονόματα γνωστοποιήθηκαν δημόσια μόνο ως Mr. Bank, πατριός, κυρία Koi, θετή μητέρα και γονείς της Bank. Το νήπιο, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε από την αστυνομία, έμενε με την οικογένεια, ωστόσο, ο βιολογικός πατέρας ζήτησε από την οικογένεια να φροντίσει το μικρό παιδί καθώς έπρεπε να εργάζεται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πολ. Ο συνταγματάρχης Pruet Chamrunsat, ο Έφορος του Αστυνομικού Σταθμού Bang Bua Thong, αποκάλυψε δημόσια ότι οι αστυνομικοί του Bang Bua Thong έλαβαν αναφορά από τη μητέρα της Bank αφού το μικρό παιδί είχε εξαφανιστεί για 3 ημέρες. Ωστόσο, μια πηγή έντονης δυσοσμίας βρέθηκε στο δωμάτιο του Bank, είπε η αστυνομία.

Ο Κόι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το μικρό παιδί φέρεται να έφαγε κολλώδες ρύζι, αλλά είχε κολλήσει στο λαιμό του, με αποτέλεσμα να πεθάνει. Φέρεται ότι ήταν σοκαρισμένη και φοβόταν να καλέσει το ασθενοφόρο. Η Koi φέρεται να περίμενε τον σύζυγό της, Bank, να γυρίσει σπίτι. Μετά από αυτό, ο Bank τύλιξε το μικρό παιδί μέσα σε μια υφασμάτινη τσάντα πριν κρατήσει το σώμα μέσα στο ψυγείο από τις 2 Ιανουαρίου, είπε ο Koi στην αστυνομία.

Ωστόσο, ο Odd, ο πατέρας της Bank, είπε στην αστυνομία ότι πίστευε ότι το νήπιο σκοτώθηκε από τους θετούς γονείς, καθώς ο Bank φέρεται να χτυπούσε συχνά το μικρό παιδί.

Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση μέχρι την ώρα του Τύπου.

Αρχικά η αστυνομία θα επικοινωνούσε με τους βιολογικούς γονείς για περαιτέρω έρευνα και τα αποτελέσματα της νεκροψίας θα ήταν διαθέσιμα μετά από 3 ημέρες.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.