Ο Ρωσικός Εθνικός πέφτει μέχρι θανάτου από διαμέρισμα στον όγδοο όροφο στην περιοχή Πατάγια

Πατάγια-

Στις 3:00 π.μ., στις 6 Ιανουαρίου 2023, οι αστυνομικοί της Πατάγια έλαβαν αναφορά για έναν Ρώσο που έπεσε από μια συγκυριαρχία όγδοου ορόφου στην περιοχή Jomtien, στην Πατάγια.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και σωστικά συνεργεία και βρήκαν τη σορό του 42χρονου Ρώσου κ. Α.Π., ο οποίος είχε πέσει από τον 8ο όροφο. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή για να αποτρέψει την παρέμβαση μη σχετικών ατόμων στο σημείο. Το πλήρες όνομα του θύματος αποκαλύφθηκε εν αναμονή της επικοινωνίας με την οικογένειά του και την πρεσβεία. Το όνομα του διαμερίσματος αποκρύφθηκε λόγω της συνεχιζόμενης έρευνας.


Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας, ο κ. Uaychai Phuengpisawong, ένας 52χρονος αξιωματικός ασφαλείας της συγκυριαρχίας, είπε ότι στη 1:00 π.μ. ο νεκρός τίναξε την πύλη εισόδου του διαμερίσματος και συμπεριφερόταν ακανόνιστα. Μετά την κλήση των φρουρών ασφαλείας από τους ενδιαφερόμενους κατοίκους, ο AP σκαρφάλωσε στον τοίχο του διαμερίσματος σε μια προσπάθεια να φύγει και εξαφανίστηκε. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί της Pattaya κλήθηκαν να ερευνήσουν και αργότερα ανακάλυψαν ότι ο AP ήταν ένοικος και όχι κάποιος παραβάτης, αλλά δεν ήταν ξεκάθαρο γιατί τίναζε τις πύλες του διαμερίσματος ή σκαρφάλωνε τους τοίχους του διαμερίσματος.

Αφού πέρασε μια ώρα από την αστυνομία που επιβεβαίωσε ότι ο AP ήταν κάτοικος και όχι καταπατητής, ο Uaychai είπε στην αστυνομία ότι άκουσε έναν δυνατό ήχο και πήγε να επιθεωρήσει για να ανακαλύψει ότι ο AP έπεσε νεκρός. Οι αστυνομικοί κλήθηκαν για άλλη μια φορά για εξιχνίαση της υπόθεσης.
Αρχικά, οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν κανένα ίχνος ορατού τραύματος από οποιαδήποτε επίθεση ή αγώνα και θα μετέφεραν τη σορό στις αρμόδιες υπηρεσίες για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.