Μέρος του Jomtien Beach Road θα γίνει μονόδρομος που ξεκινά στις αρχές Μαρτίου κατά τη διάρκεια του έργου κατασκευής

Πατάγια -

Ένα μεγάλο μέρος της Jomtien Beach Road θα μετατραπεί προσωρινά σε μονόδρομο ξεκινώντας από τις αρχές Μαρτίου αυτού του έτους για να διευκολυνθεί ένα έργο βελτίωσης του τοπίου.

Το μονόδρομο σχέδιο ανακοινώθηκε χθες, 4 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια συνάντησης των αρχών της πόλης Pattaya.

Υπό την προεδρία του Αντιδήμαρχου κ. Kritsana Bunsawat, οι αρχές αποφάσισαν να στρίψουν την οδό Jomtien Beach μονής κατεύθυνσης από το γραφείο Khong Dong Tan του αστυνομικού τμήματος της Pattaya στο κέντρο εξυπηρέτησης Chaiyaphruek στην παραλία Jomtien.

Σκοπός του μετασχηματισμού είναι να διευκολυνθεί η εγκατάσταση υπόγειων σωλήνων, η μετεγκατάσταση κατασκευών και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας και η κατασκευή νέου συστήματος αποχέτευσης.

Το κατασκευαστικό έργο θα ξεκινήσει στις αρχές Μαρτίου 2024, χωρισμένο σε τέσσερις φάσεις που εκτείνονται από την τράπεζα SCB μέχρι το γραφείο Khong Dong Tan του αστυνομικού τμήματος της Pattaya και το κέντρο εξυπηρέτησης Chaiyaphruek, καθώς και την περιοχή γύρω από το Wat Mai Hat Krathing Thong, το Jomtien Sai 2 Road, και η ράμπα του σκάφους κοντά στο D Varee Jomtien Beach Hotel.

Οι αρχές θα ενημερώνουν τακτικά το κοινό για αυτήν την αλλαγή. Σημαντική σήμανση και φωτισμός θα ανέβουν κατά τη διάρκεια του έργου για να ενημερώσουν τον κόσμο για τις κυκλοφοριακές αλλαγές.

Ένα συγκεκριμένο παράθυρο για το πόσο θα διαρκέσει το κατασκευαστικό έργο δεν δόθηκε από τις αρχές, αλλά αναμένεται να διαρκέσει μήνες, αν και πιθανότατα θα ολοκληρωθεί πριν από την υψηλή περίοδο του τρέχοντος έτους, τον Νοέμβριο.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.