Ενημέρωση: Ο Πρόεδρος της EBM Διευθύνει περιστατικό, Βιογραφικό Υπηρεσιών Yellow Line με ενισχυμένες επιθεωρήσεις

Samut Prakan-

Στις 4 Ιανουαρίου 2024, ο κ. Keeree Kanjanapas, ο πρόεδρος της Eastern Bangkok Monorail (EBM) Co Ltd., πραγματοποίησε επιθεώρηση στο χώρο συντήρησης ηλεκτρικού τρένου Yellow Line και έκανε μια ομιλία για να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εμπιστοσύνη των επιβατών.

Ο Keeree ζήτησε πρώτα συγγνώμη το περιστατικό με το ηλεκτρικό τρένο της Yellow Line, όπου ένας τροχός που είχε ξεκολλήσει χτύπησε ένα ταξί στην οδό Theparak, Samut Prakan. Μετά από 30 χρόνια παροχής υπηρεσιών BTS, η ασφάλεια είναι προτεραιότητα, ακολουθούμενη από την άνεση, παρατήρησε ο Keeree.

Οι ομάδες ερευνούσαν την ακριβή αιτία του περιστατικού καθώς ένα παρόμοιο είχε συμβεί κάποτε στην Κίνα. Αναφέρθηκε ότι η διαδικασία κατασκευής ή η δομή που πιθανώς προκάλεσε το περιστατικό, είπε ο Keeree.


Η κατασκευαστική εταιρεία είχε ήδη στείλει πίσω τον σπασμένο οδηγό τροχό και είχε παραγγείλει ένα νέο σετ εξοπλισμού αμέσως μετά το συμβάν. Περισσότερο από το 60% των 1,080 τροχών οδήγησης και των κύριων τροχών είχαν επιθεωρηθεί μέχρι την ώρα του Τύπου, είπε ο Keeree.

Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να ειπωθεί ότι μπορεί να μην συμβούν μελλοντικά περιστατικά, αλλά κατά τη γνώμη του, πιθανότατα δεν θα συμβεί ξανά, κατέληξε ο Keeree.

Επί του παρόντος, η EBM διαθέτει περισσότερα από 30 ηλεκτρικά τρένα Yellow Line σε χρήση και 21 από αυτά είναι ήδη σε λειτουργία. Κάθε τρένο θα ελέγχεται παρόλο που είναι πρόσφατα ανοιχτό για το κοινό. Μετά το περιστατικό, οι υπηρεσίες Yellow Line είναι διαθέσιμες ως συνήθως, αλλά η συχνότητα θα είναι κάθε 30 με 55 λεπτά αντί του κανονικού τους προγράμματος.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.