Sattahip Police Bust Loud Pool Villa Party, Βρείτε παράνομα ναρκωτικά

ΦΩΤΟ: ข่าวเมืองชล

Sattahip -

Σε μια επιδρομή πριν τα ξημερώματα στις 4 Ιανουαρίου 2024, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Sattahip έκλεισαν ένα δυνατό πάρτι σε μια τοπική βίλα με πισίνα στην περιοχή Sattahip και συνέλαβαν αρκετούς εφήβους για πρόκληση έντονων θορύβων και ύποπτη χρήση ναρκωτικών.

Περισσότεροι από 20 αστυνομικοί περικύκλωσαν και ερεύνησαν τη βίλα, το όνομα της οποίας αποκαλύφθηκε εν αναμονή περαιτέρω έρευνας, περίπου στις 4:30 π.μ. σήμερα. Η βίλα βρίσκεται στην υποπεριοχή Bang Saray της επαρχίας Chonburi. Η επιδρομή προκλήθηκε από πολλές καταγγελίες για δυνατή μουσική από κατοίκους της περιοχής.

Η αστυνομία βρήκε οκτώ έφηβους από την Ταϊλάνδη – έξι άνδρες και δύο γυναίκες. Έπαιζαν τραγούδια στη βίλα σε ένα πάρτι που φέρεται να τροφοδοτούνταν από ναρκωτικά, ανέφερε η αστυνομία του Sattahip. Οι αρχές κατέσχεσαν από τους υπόπτους μη αναφερθείσες ποσότητες κεταμίνης, μαζί με κάποια σύνεργα.

Όλα τα άτομα, που δεν ταυτοποιήθηκαν, υποβλήθηκαν σε τεστ ναρκωτικών και θα αντιμετωπίσουν νομικές ενέργειες σχετικά με την κατάχρηση ναρκωτικών και την κατοχή κεταμίνης, δήλωσε η αστυνομία του Sattahip.

ΦΩΤΟ: ข่าวเมืองชล
ΦΩΤΟ: ข่าวเมืองชล
ΦΩΤΟ: ข่าวเมืองชล
ΦΩΤΟ: ข่าวเมืองชล

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.