Η κολοσσιαία King Cobra πιάστηκε στο γήπεδο γκολφ Chonburi

ΦΩΤΟ: นักข่าว เมืองชล

Τσονμπούρι -

Μια εξαιρετικά μεγάλη βασιλική κόμπρα πιάστηκε την Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2024, σε ένα γήπεδο γκολφ στην περιοχή Ban Bueng. Το τεράστιο φίδι σκόρπισε ρίγη στους παίκτες του γκολφ που απολάμβαναν έναν πρωινό γύρο, αναγκάζοντάς τους να τραπούν σε φυγή προς όλες τις κατευθύνσεις.

Εθελοντές διασώστες από το Ίδρυμα Silarattham Samakom ήρθαν σε δράση μόλις έλαβαν αναφορές για τον γίγαντα που ολισθαίνει το πρωί της Τρίτης. Φτάνοντας στο ανώνυμο γήπεδο του γκολφ, η ομάδα βρήκε μια μαύρη βασιλική κόμπρα απλωμένη στο πράσινο.

Εκτελώντας έμπειρα μια καλά δοκιμασμένη ρουτίνα, οι διασώστες έστρεψαν γρήγορα το φίδι. Γρήγορα υπέταξαν το ισχυρό πλάσμα χρησιμοποιώντας έναν σφιγκτήρα φιδιού για να του πιάσουν το κεφάλι.

Αφού μέτρησαν τη βασιλική κόμπρα, οι διασώστες με δέος ανακάλυψαν ότι το φίδι είχε μήκος πάνω από 4 μέτρα και 20 εκατοστά και ζύγιζε περισσότερα από 12 κιλά. Χρειάστηκαν πέντε ενήλικες για να σηκώσουν το πλάσμα.

Η συλληφθείσα κόμπρα βρίσκεται τώρα υπό τη φροντίδα του Ιδρύματος Silarattham Samakom, το οποίο θα διασφαλίσει τον σωστό χειρισμό της και την ενδεχόμενη παράδοσή της στις αρμόδιες αρχές για περαιτέρω αξιολόγηση και φροντίδα. Οι διασώστες πίστεψαν ότι η κόμπρα βρισκόταν έξω και τριγύρω λόγω της ζέστης.

ΦΩΤΟ: นักข่าว เมืองชล
ΦΩΤΟ: นักข่าว เมืองชล
ΦΩΤΟ: นักข่าว เมืองชล
ΦΩΤΟ: นักข่าว เมืองชล
ΦΩΤΟ: นักข่าว เมืองชล

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.