Δύο άτομα τραυματίστηκαν σε μεγάλη σύγκρουση ποδηλάτου-ταξί στην οδό Pattaya

Πατάγια -

Μια σύγκρουση μοτοσικλέτας υψηλής ταχύτητας με ταξί στην οδό South Pattaya άφησε πίσω της δύο άτομα να τραυματιστούν το βράδυ της Τετάρτης. Το περιστατικό, που σημειώθηκε γύρω στις 9:00, προσέλκυσε πλήθος θεατών και τουριστών στο σημείο.

Οι ομάδες διάσωσης ανταποκρίθηκαν άμεσα στο ατύχημα, που συνέβη στις 3 Ιανουαρίου, στην είσοδο του Σόι Μπουαχάο. Κατά την άφιξή τους, βρήκαν τον 36χρονο Βιρμανό μεγαλοαναβάτη, τον κ. So Kin Tui, και έναν άγνωστο άνδρα συνεπιβάτη, περίπου 30 ετών, απλωμένα στο δρόμο χωρίς τις αισθήσεις τους με σοβαρά τραύματα.

Και τα δύο θύματα έλαβαν τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκαν γρήγορα σε τοπικό νοσοκομείο για επείγουσα περίθαλψη.

Οι αρχές βρήκαν στο σημείο ένα μεγάλο ποδήλατο Yamaha που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές και ένα λευκό ταξί Toyota Fortuner, που υπέστησαν ζημιές στην πίσω πόρτα του ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης. Μικρές ζημιές από το ατύχημα με μοτοσικλέτα υπέστη και το σεντάν ενός κατοίκου της περιοχής.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Pattaya, πλάνα CCTV έδειξαν ότι το ταξί έκανε μια ξαφνική στροφή για να μπει στο Soi Buakhao, με αποτέλεσμα το μεγάλο ποδήλατο, το οποίο ταξίδευε ευθεία με μεγάλη ταχύτητα, να μην μπορεί να φρενάρει εγκαίρως, με αποτέλεσμα μια σφοδρή σύγκρουση. Ο οδηγός ταξί, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως ο 42χρονος κ. Jantha Hengprakon, δεν τραυματίστηκε αλλά δεν έδωσε αμέσως δήλωση. Η αστυνομία της Πατάγια είπε ότι και τα δύο μέρη θα κληθούν για νομικές διαδικασίες μόλις αναρρώσουν τα τραυματισμένα θύματα.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.