Τραγικό δυστύχημα: Κινέζος τουρίστας έπεσε μέχρι θανάτου από καταρράκτη 10 μέτρων στο Πάι

Μάε Χονγκ Σον-

Στις 3:30 μ.μ., στις 31 Δεκεμβρίου 2023, οι αστυνομικοί του Πάι έλαβαν αναφορά για έναν Κινέζο τουρίστα που έπεσε από έναν καταρράκτη ύψους 10 μέτρων και πέθανε στον καταρράκτη Παμ Μποκ, Πάι, Μάε Χονγκ Σον.

Αφού οι δασικοί υπάλληλοι της Ταϊλάνδης έλαβαν αναφορά από έναν από τους τουρίστες, οι ομάδες πήγαν να ανασύρουν το πτώμα.

Σύμφωνα με μια αναφορά των δασικών αξιωματικών της Ταϊλάνδης, ο Κινέζος τουρίστας που αναγνωρίστηκε ως Peng Xin, 52 ετών, πήγε στον καταρράκτη Pam Bok με την αδερφή του πριν γλιστρήσει κατά λάθος από έναν καταρράκτη ύψους 10 μέτρων και πέθανε.

Αρχικά, δεν υπήρχαν ορατά τραύματα από οποιοδήποτε είδος επίθεσης ή αγώνα. Ωστόσο, οι δασικοί δήλωσαν δημόσια ότι το Κινέζο θύμα πήγε στην περιοχή του καταρράκτη χωρίς άδεια από τους εξουσιοδοτημένους αξιωματικούς.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί μετέφεραν το πτώμα στο νοσοκομείο Πάι για περαιτέρω νεκροψία, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία του συμβάντος.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.