Η Αυτού Βασιλική Μεγαλειότητα ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης Vajiralongkorn δίνει τη βασιλική ευλογία για το νέο έτος 2024, ενθαρρύνει την εθνική ανάπτυξη και την ειρήνη

εθνικός-

Στις 8:00 μ.μ., στις 31 Δεκεμβρίου 2023, η Αυτού Βασιλική Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς, Vajiralongkorn, έδωσε μια βασιλική ευλογία για να καλωσορίσει το νέο έτος 2024 για ηθικό και ενθάρρυνση στον Ταϊλανδικό λαό.

Το 2024, η Αυτού Βασιλική Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς ευχήθηκε ευτυχία και καλές ευχές σε όλους τους ανθρώπους στην Ταϊλάνδη. Όπως πολλοί θα μπορούσαν ήδη να γνωρίζουν, η 13η Οκτωβρίου κάθε έτους είναι η επέτειος του θανάτου του Αυτού Μεγαλειότητος Βασιλιά Bhumibol Adulyadej.

Μια βασιλική τελετή πραγματοποιήθηκε στο παρελθόν στο πάρκο Chaloem Phrakiat (Πάρκο Queens) στις 13 Οκτωβρίου.

Επιπλέον, η Αυτού Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς συνεχάρη το Ιστορικό Πάρκο Si Thep στο Phetchabun το οποίο πρόσφατα ανακηρύχθηκε από την UNESCO ως καταχωρημένη παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά.

Το νέο έτος, η Αυτού Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς επιδιώκει να εργαστούν όλοι μαζί με μια απόφαση για να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο με σοφία και λογική. Η γνώση και η ικανότητα κάθε τομέα πρέπει να αξιοποιηθούν για την ανάπτυξη του έθνους και την ειρήνη για όλους τους ανθρώπους.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.