Έφηβος μαχαιρώθηκε στην παραλία της Πατάγια στις 2 τα ξημερώματα Διαμάχη, Τρεις Παράδοση

Πατάγια -

Ένα χαοτικό σκηνικό εκτυλίχθηκε στην παραλία Πατάγια νωρίς το πρωί της Παρασκευής, καθώς μια ομάδα εφήβων συμμετείχε σε σωματική διαμάχη, με αποτέλεσμα ένας 18χρονος να μαχαιρωθεί με μια ακονισμένη ράβδο.

Το περιστατικό, που συνέβη γύρω στις 2:00 π.μ. στις 29 Δεκεμβρίου 2023, άφησε το θύμα, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως Τζακ, με μια βαθιά πληγή στην πλάτη του.

Ανταποκρινόμενοι στην κλήση έκτακτης ανάγκης, η αστυνομία της Pattaya και το προσωπικό διάσωσης του Ιδρύματος Sawang Boriboon Thammasathan έφτασαν γρήγορα στον τόπο του συμβάντος στην παραλία Pattaya, περίπου μόλις 200 μέτρα μακριά από το αστυνομικό τμήμα. Ο Τζακ βρέθηκε να αιμορραγεί έντονα από την ράβδο οπλισμού που τρυπούσε την πλάτη του και έλαβε άμεση ιατρική βοήθεια πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο δράστης είχε τραπεί σε φυγή την ώρα που έφτασαν οι αρχές, αφήνοντας πίσω του ένα πλήθος ανήσυχων θεατών.

Σύμφωνα με δήλωση του Τζακ, η επίθεση ήταν απρόκλητη. Υποστήριξε ότι τον πλησίασε μια ομάδα εφήβων τους οποίους δεν γνώριζε. Άρχισαν να τον κοροϊδεύουν λεκτικά πριν τον μαχαιρώσουν ξαφνικά στην πλάτη με μια ακονισμένη ράβδο όταν κοίταζε αλλού. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή από το σημείο.

Μετά την επίθεση, η αστυνομία της Πατάγια άρχισε αμέσως το κυνήγι των υπόπτων. Η παραλία εκκενώθηκε και οι αστυνομικοί ερεύνησαν την περιοχή για μάρτυρες και πλάνα παρακολούθησης.

Στις 4:30 π.μ. στις 29 Δεκεμβρίου, εμφανίστηκε μια σημαντική εξέλιξη καθώς τρία άτομα, συμπεριλαμβανομένου του Ek (ψευδώνυμο), επίσης 18 ετών, και δύο άλλων ηλικίας 15-19 ετών, παραδόθηκαν οικειοθελώς στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια.

Ο Ek φέρεται να ομολόγησε ότι μαχαίρωσε το θύμα, αν και υποστήριξε ότι ήταν μια πράξη αυτοάμυνας. Υποστήριξε ότι ο καβγάς προήλθε από σύγκρουση μεταξύ του μικρότερου αδελφού του και του θύματος. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι ούτε γνώριζε ούτε είχε γνωρίσει τον Τζακ πριν.

Η αστυνομία της Πατάγια προσπαθεί να καθορίσει την ακριβή σειρά των γεγονότων και να εξασφαλίσει δίκαιες νομικές διαδικασίες για όλους τους εμπλεκόμενους.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.