Ο άνδρας του Σρι Ράτσα πεθαίνει από αυτοτραυματισμό από πυροβολισμό

Σρι Ράτσα -

Η αστυνομία της Σρι Ράτσα διερευνά ένα πιθανό περιστατικό αυτοκτονίας κατά το οποίο ένας άνδρας, που πιστεύεται ότι έπαιρνε πολλά παράνομα ναρκωτικά, φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε μέχρι θανάτου στο στήθος.

Στις 27 Δεκεμβρίου 2023, γύρω στις 5:00 μ.μ., ένας 31χρονος Ταϊλανδός, του οποίου η ταυτότητα αποκαλύφθηκε εν αναμονή της οικογενειακής άδειας, βρέθηκε νεκρός από αυτοτραυματισμό από πυροβολισμό μέσα σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην υποπεριφέρεια Nongkham. , περιοχή Sri Racha, επαρχία Chonburi.

Σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας της Σρι Ράτσα, το θύμα ανακαλύφθηκε μπρούμυτα κοντά στην πόρτα του ενοικιαζόμενου δωματίου με τραύμα από πυροβολισμό στο στήθος. Δίπλα του βρέθηκε ένα αυτοσχέδιο πιστόλι διαμετρήματος ,38, το οποίο ερευνάται ως το όπλο αυτοκτονίας.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν δύο δυνατούς πυροβολισμούς πριν βρουν το σώμα του θύματος. Η αστυνομία της Σρι Ράτσα παίρνει συνέντευξη από τον κ. Chaow Rattanawari, τον 60χρονο φύλακα του ενοικιαζόμενου δωματίου, και την κα Thitima Chaiyat, 27χρονη σύζυγο του θύματος, για να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό.

Η κ. Θήτημα είπε στους αστυνομικούς ότι ο σύζυγός της ήταν οπωροπώλης. Για αρκετό καιρό πάλευε με τον εθισμό στα ναρκωτικά. Η σύζυγος είπε ότι μάλωνε με το θύμα πριν από το συμβάν, λέγοντάς του να σταματήσει τη χρήση ναρκωτικών, κάτι που τον οδήγησε να βγάλει το όπλο του και να το πυροβολήσει δύο φορές στην οροφή. Φοβούμενη για την ασφάλειά της, η κ. Θήτυμα βγήκε από το δωμάτιο πριν επιστρέψει για να βρει τον σύζυγό της νεκρό. Πίστευε ότι ο πυροβολισμός μπορεί να είχε σχέση με ναρκωτικά.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Chaow, ο φύλακας του δωματίου, ανέφερε ότι ένας προηγούμενος ένοικος του ίδιου δωματίου είχε αυτοκτονήσει με απαγχονισμό, αλλά δεν ήταν σίγουρος αν υπήρχε κάποια σχέση μεταξύ των δύο περιστατικών.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου του θύματος. Διερευνούν επίσης το ενδεχόμενο η χρήση ναρκωτικών να είναι παράγοντας στο περιστατικό.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.