Ο Wat Arun επιλέχθηκε ως ιστότοπος ζωντανής μετάδοσης CNN Internationals για τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς στην Ταϊλάνδη

Εθνικός-

Στις 28 Δεκεμβρίου 2023, αξιωματούχοι της Τουριστικής Αρχής της Ταϊλάνδης (TAT) δήλωσαν δημόσια ότι το CNN International, ένα αμερικανικό ειδησεογραφικό κανάλι, επέλεξε το Wat Arun, στην Μπανγκόκ, ως τοποθεσία ζωντανής μετάδοσης για να αναπαραστήσει την ταυτότητα της Ταϊλάνδης με την έννοια «Wichit Arun» την Πρωτοχρονιά. Παραμονή Live γιορτές.

Το Wichit Arun είναι ένα επίκεντρο για την προώθηση τουριστικών δραστηριοτήτων τον Δεκέμβριο του 2023 από την TAT στο Nagaraphirom Park της Μπανγκόκ ως εορταστική βραδιά στις 31 Δεκεμβρίου. Τα πυροτεχνήματα θα παρουσιαστούν με θέμα το Wichit Arun χωρισμένο σε εννέα πράξεις που θα προβάλλουν την ταυτότητα της Ταϊλάνδης.

Wat Arun Ratchawararam Ratchawaramahawihan, διάσημα γνωστό σύντομα ως Wat Arun, είναι ένα από τα θεαματικά ορόσημα στην Ταϊλάνδη, γνωστό για το κύρος και το θρησκευτικό του κέντρο.

Ωστόσο, το Wichit Arun είναι μέρος της εκδήλωσης των Χειμερινών Φεστιβάλ της Ταϊλάνδης, η οποία διοργανώνεται σύμφωνα με την πολιτική της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης για την προώθηση της ήπιας δύναμης του φεστιβάλ, και επίσης τη δημιουργία αξέχαστων στιγμών εορτασμού φεστιβάλ για ξένους τουρίστες.
Το CNN International θα μεταδίδει επίσης ζωντανά τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς από διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, όπως το Σίδνεϊ, η πόλη του Τόκιο και η Times Square.

Στην Μπανγκόκ, η Iconsiam θα πραγματοποιήσει την Amazing Thailand Countdown 2024 από τις 29 έως τις 31 Δεκεμβρίου υπό την έννοια του The Unrivaled Phenomenon of SIAM με πολλούς διάσημους Ταϊλανδούς καλλιτέχνες να συμμετέχουν, όπως το GOT7. Θα υπάρχουν επίσης τεράστιες επιδείξεις πυροτεχνημάτων και ένα τρισδιάστατο Drone Celebration Show με περισσότερες από 3 μονάδες.

Επιπλέον, το Centralworld Bangkok Countdown 2024, είναι η αντίστροφη μέτρηση για το νέο έτος που διεξάγεται για περισσότερα από 20 χρόνια από το Centralworld, το εμπορικό κέντρο. Θα είναι υπό την έννοια του Funtastic Future με ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης, όπως ψηφιακά πυροτεχνήματα και 63 μουσικούς καλλιτέχνες από την Ταϊλάνδη και το εξωτερικό.

Στο Nakhon Ratchasima, το KORAT WINTER FESTIVAL & COUNTDOWN 2024 θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο του Korat με θέμα το καρναβάλι με 15 εισαγόμενες βόλτες και 10,000 τόνους πυροτεχνημάτων.


Στο Τσιάνγκ Μάι, το Thae Pae Gate και το Central Festival είναι δημοφιλείς προορισμοί για τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς τόσο στους Ταϊλανδούς όσο και στους ξένους. Το CHIANGMAI COUNTDOWN 2024 είναι το μεγαλύτερο γεγονός στη βόρεια Ταϊλάνδη.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.