Η παραλία Bangsaen προετοιμάζεται για την κοσμική αντίστροφη μέτρηση

Bangsaen -

Το Bangsaen Beach προετοιμάζεται για μια εξαιρετική Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση - το Bangsaen Space Countdown 2024. Προγραμματισμένη για τις 30-31 Δεκεμβρίου 2023, αυτή η κοσμική υπερβολή υπόσχεται μια αστρική εμπειρία στο Laan Laem Taen στην παραλία Bangsaen.

Ο Επαρχιακός Διοικητικός Οργανισμός Chonburi συνεργάζεται με τον Δήμο Saensuk για να καταστήσει δυνατή την εκδήλωση. Το Bangsaen Space Countdown 2024 θα μεταμορφώσει την παραλία Bangsaen σε μια ουράνια χώρα των θαυμάτων, με φώτα, χρώματα και ήχους να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που μοιάζει με ταξίδι στο διάστημα.

Ένα από τα κυριότερα σημεία αυτής της ουράνιας γιορτής είναι η ποικιλία από απολαυστικές προσφορές street food. Ένας στόλος φορτηγών τροφίμων θα σερβίρει μια δελεαστική επιλογή, διασφαλίζοντας ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι είναι γεμάτοι ενώ εξερευνούν την εκδήλωση.

Το Bangsaen Space Countdown 2024 θα διαθέτει επίσης μια αγορά με πολλά καταστήματα που προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Καθώς η νύχτα ξεδιπλώνεται στις 31 Δεκεμβρίου, η εκδήλωση αντίστροφης μέτρησης θα φτάσει στο αποκορύφωμά της με μια συναρπαστική συναυλία με διάσημους σούπερ σταρ της Ταϊλάνδης, όπως Hopeful, Moving and Cut, Bedroom Audio και Κουλοχέρη.

Ξεκινώντας στις 5:00 και διαρκεί μέχρι το ρολόι να χτυπήσει τα μεσάνυχτα μεταξύ 30ης και 31ης Δεκεμβρίου, το Bangsaen Space Countdown 2024 είναι κάτι περισσότερο από ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι. είναι μια κοσμική περιπέτεια, μια ευκαιρία να γιορτάσετε τη ζωή κάτω από τον αστραφτερό ουρανό και να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.