Η αστυνομία της Πατάγια εντείνει τους ελέγχους εν όψει των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια διεξήγαγε ολοκληρωμένη επιθεώρηση χώρων ψυχαγωγίας σε όλη την πόλη την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, σε μια προσπάθεια να διασφαλίσει την ασφάλεια των τουριστών και των ντόπιων κατά τις επερχόμενες εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς.

Μια έκδοση βίντεο αυτής της ιστορίας μπορείτε να βρείτε εδώ στο YouTube μας.

Με επικεφαλής τον Πολ. Ο Αντισυνταγματάρχης Sirachat Nuthet, αναπληρωτής επιθεωρητής του αστυνομικού τμήματος της Pattaya, η επιχείρηση επικεντρώθηκε στο να υπενθυμίσει στους υπεύθυνους επιχειρήσεων ψυχαγωγίας τα «5 μέτρα ασφαλείας» της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης. Αυτά τα μέτρα περιλαμβάνουν την αποτροπή της εισόδου ανηλίκων σε χώρους ψυχαγωγίας, την απαγόρευση της χρήσης ναρκωτικών εντός των χώρων και τη μεταφορά όπλων κάθε είδους, την αναφορά πιθανών δραστηριοτήτων εμπορίας ανθρώπων και τη διατήρηση του ελέγχου του πλήθους, της πυρασφάλειας και γενικών μέτρων ασφαλείας.

Επιπλέον, η επιθεώρηση αξιολόγησε τις προετοιμασίες κάθε χώρου για τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς. Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Sirachat είπε ότι οι χώροι πρέπει να έχουν σαφείς οδούς διαφυγής από τη φωτιά και επαρκή και λειτουργικό εξοπλισμό πυρασφάλειας.

Με την αναμενόμενη αύξηση των επισκεπτών και τις ώρες λειτουργίας του μπαρ να παρατείνονται έως τις 6:00 π.μ. της 31ης Δεκεμβρίου, οι αρχές της Πατάγια έχουν δεσμευτεί να εντείνουν τις επιθεωρήσεις καθ' όλη την περίοδο του φεστιβάλ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.