Ο χώρος ψυχαγωγίας του Τσιάνγκ Μάι καταστράφηκε για εξυπηρέτηση ανηλίκων, ο διευθυντής αντιμετωπίζει χρεώσεις

Τσιάνγκ Μάι-

Στις 11:30, στις 22 Δεκεμβρίου 2023, οι αστυνομικοί του Chang Phueak έλαβαν μια αναφορά από μια ανώνυμη πηγή σχετικά με έναν χώρο ψυχαγωγίας στην οδό Huai Kaew που παρέχει υπηρεσίες σε ανηλίκους κάτω των 20 ετών στο Mueang Chiang Mai, στο Chiang Mai.

Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας, η αναφερόμενη εγκατάσταση ήταν ανοιχτή για εξυπηρέτηση σε πολλούς επισκέπτες που έπιναν και απολάμβαναν τη μουσική. Στη συνέχεια, η αστυνομία ζήτησε να απενεργοποιηθεί η μουσική και έκανε έλεγχο της ταυτότητας και διαπίστωσε ότι περισσότερα από 52 άτομα ήταν κάτω των 20 ετών.


Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί κατέγραψαν τα προφίλ των ανηλίκων και δεν βρέθηκαν παράνομες ουσίες στο σύστημα αίματος των επισκεπτών ούτε μέσα στο κατάστημα. Επιπλέον, το ίδρυμα δεν είχε έγκυρη άδεια παροχής υπηρεσιών, ανέφερε η αστυνομία.
Ως εκ τούτου, η αστυνομία συνέλαβε τον διευθυντή που αναγνωρίστηκε δημοσίως μόνο ως ο κ. Prasit, 54 ετών, και απήγγειλε κατηγορίες για πώληση αλκοολούχων ποτών σε άτομα κάτω των 20 ετών και παροχή υπηρεσιών χωρίς έγκυρη άδεια από αρμόδιο υπάλληλο.

Αρχικά, ο Prasit φέρεται να ομολόγησε όλες τις κατηγορίες και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Chang Phueak για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.