Ο δήμαρχος της Πατάγια ενισχύει τους τουριστικούς δεσμούς με την κινεζική αντιπροσωπεία

Πατάγια -

Ο δήμαρχος της Πατάγια κ. Poramase Ngampiches πραγματοποίησε μια συνάντηση καλωσορίσματος με μια αντιπροσωπεία από την Fei Lun Company, έναν εξέχοντα οργανισμό από την Κίνα, την περασμένη Παρασκευή για να ενισχύσει την εμπιστοσύνη στην ασφάλεια των τουριστών.

Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2023, στο Δημαρχείο της Πατάγια, σηματοδότησε ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση των τουριστικών δεσμών μεταξύ Ταϊλάνδης και Κίνας, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον τοίχο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της πόλης.

Ο κ. Poramase υποδέχθηκε θερμά τους εκπροσώπους της εταιρείας Fei Lun. Οι συζητήσεις τους επικεντρώθηκαν στις τεράστιες δυνατότητες της Πατάγια ως προορισμό για Κινέζους τουρίστες, με την αντιπροσωπεία να αναγνωρίζει την ελκυστικότητα και την καταλληλότητα της πόλης για τους ταξιδιώτες.

Η Fei Lun Company εξέφρασε αισιοδοξία για το μέλλον, υπογραμμίζοντας τις προβλέψεις της να φέρουν πάνω από 1,000 Κινέζους τουρίστες στην Πατάγια τον Μάρτιο του 2024. Σε αντάλλαγμα, ο δήμαρχος Πατάγια υποσχέθηκε τη δέσμευσή του να προσφέρει μια ασφαλή και αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.