Μαζική επιδρομή της αστυνομίας προκάλεσε πάρτι εφήβων που τροφοδοτούνταν από ναρκωτικά στο ξενοδοχείο Phetchaburi κατά τη διάρκεια της καταστολής των εορτών της Πρωτοχρονιάς

Phetchaburi-

Στις 3:00 π.μ., στις 23 Δεκεμβρίου 2023, αστυνομικοί του Phetchaburi και αρμόδιες υπηρεσίες περισσότερων από 60 μονάδων ξεκίνησαν επιχείρηση έφοδο αφού έλαβαν αναφορά εφήβων και ανηλίκων που συγκεντρώθηκαν για δραστηριότητες που σχετίζονται με ναρκωτικά σε ξενοδοχείο στο Ban Lat, Phetchaburi.

Η επιχείρηση εξάλειψης παράνομων ουσιών δόθηκε κατά τη διάρκεια των εορτών της Πρωτοχρονιάς από τη βασιλική αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Σύμφωνα με καταγγελία της αστυνομίας, περισσότεροι από 60 έφηβοι και ανήλικοι κάτω των 18 ετών βρέθηκαν να χρησιμοποιούν δωμάτια καραόκε σε ξενοδοχείο και να πανηγυρίζουν πάρτι με παράνομες ουσίες.

Οι αστυνομικοί τους έπιασαν και κατέσχεσαν άγνωστη ποσότητα κεταμίνης και μεθαμφεταμίνης και ένα παράνομο λευκό όπλο. Πολλοί παρευρισκόμενοι στο πάρτι φέρονται να βρέθηκαν θετικοί αφού υποβλήθηκαν σε έλεγχο για παράνομες ουσίες, είπε η αστυνομία.

Αρχικά οι αστυνομικοί τους συνόδευσαν σε τοπικό αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω έρευνα και δικαστικές διαδικασίες.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.