Η πυρκαγιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο στο κενό ενοικιαζόμενο δωμάτιο της Σρι Ράτσα

Σρι Ράτσα -

Μια ταχεία αντίδραση από κατοίκους της περιοχής και πυροσβέστες απέτρεψε μια πιθανή καταστροφή χθες το πρωί, καθώς ξέσπασε φωτιά σε ένα κενό ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην περιοχή Sri Racha, στην επαρχία Chonburi.

Το περιστατικό συνέβη σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην περιοχή Bowin της Σρι Ράτσα στις 20 Δεκεμβρίου. Η πυροσβεστική έλαβε αναφορά για καπνό από ενοικιαζόμενη μονάδα που αποτελείται από πέντε δωμάτια πριν σπεύσει στο σημείο με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Κατά την άφιξή τους, οι πυροσβέστες εντόπισαν καπνό να βγαίνει από ένα από τα δωμάτια που δεν κατείχαν. Ενεργώντας γρήγορα, ανέπτυξαν σωλήνες και κατάφεραν να ελέγξουν τη φωτιά μέσα σε 10 λεπτά.

Η φωτιά ωστόσο προκάλεσε μερική ζημιά στον τοίχο του δωματίου. Ευτυχώς, λόγω της άμεσης επέμβασης των πυροσβεστών και των γύρω κατοίκων, οι φλόγες δεν επεκτάθηκαν περαιτέρω ούτε τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με την κυρία Kanoksri Kampannak, ιδιοκτήτρια του ενοικιαζόμενου δωματίου, παρατήρησε καπνό να βγαίνει από την πλευρά του κενού δωματίου, όπου υπήρχαν κάποιες παλιές ξύλινες κατασκευές. «Η μυρωδιά του καμένου με ώθησε να ανοίξω την πόρτα και βλέποντας τον καπνό, κάλεσα αμέσως τους κατοίκους της περιοχής που ειδοποίησαν τις αρχές», είπε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Αυτή τη στιγμή οι αρχές διερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.