Το GO Wholesale Food Center είναι τώρα ανοιχτό στη Νότια Πατάγια

Πατάγια -

Το «GO Wholesale», ένα all-inclusive κέντρο χονδρικής πώλησης τροφίμων, άνοιξε τις πόρτες του στο ολοκαίνουργιο υποκατάστημά του στη Νότια Πατάγια, προσφέροντας ένα καταφύγιο φρέσκων, υψηλής ποιότητας υλικών και απαράμιλλη εξυπηρέτηση.

Απευθύνεται σε ξενοδόχους, εστιάτορες, επιχειρήσεις εστίασης, ακόμη και μικρούς λιανοπωλητές, αλλά καλωσορίζοντας τους πάντες, GO Χονδρική υπόσχεται ένα νέο επίπεδο ικανοποίησης. Πάνω από 20,000 είδη γεμίζουν τα ράφια, που κυμαίνονται από καθημερινά απαραίτητα μέχρι εξειδικευμένα προϊόντα, παράλληλα με έναν ειδικό χώρο φρέσκων τροφίμων που διαθέτει ζωντανά προϊόντα και εξατομικευμένες υπηρεσίες κοπής προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Αλλά το GO Wholesale δεν αφορά μόνο την ποικιλία. πρόκειται για ευκολία. Επιλέξτε από τις ευέλικτες επιλογές αγορών, συμπεριλαμβανομένων των επισκέψεων στο κατάστημα, των τηλεφωνικών παραγγελιών και αυτών GO Χονδρική φιλική προς το χρήστη εφαρμογή για κινητά. Το κατάστημα δέχεται επίσης διάφορους τρόπους πληρωμής, όπως μετρητά, πιστωτικές κάρτες και πληρωμές με κωδικό QR, συμβατές με όλες τις τράπεζες.

Είτε έχετε μια πολυσύχναστη κουζίνα ξενοδοχείου είτε έχετε ένα ζεστό καφέ στη γειτονιά, το GO Wholesale είναι προσαρμοσμένο για να ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις σας. Το κατάστημα βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στο South Pattaya Big C. Μπορείτε να βρείτε τον χάρτη για την τοποθεσία τους εδώ: Χάρτης GO Χονδρικής Pattaya South Branch. Εξερευνήστε την ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν για να βελτιώσετε τη γαστρονομική σας εμπειρία. Επισκεφθείτε τους σήμερα!


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.