Το ξενοδοχείο Dusit Thani φιλοξενεί τη Χριστουγεννιάτικη αγορά στην παραλία Pattaya

Πατάγια -

Είστε έτοιμοι για τη «Χριστουγεννιάτικη Αγορά» στην παραλία Pattaya;

Το Dusit Thani Pattaya Hotel ανυπομονεί να σας δει στην παραλία από τις 22 έως τις 24 Δεκεμβρίου 2023.

Ζήστε τη λάμψη της εορταστικής διακόσμησης και την εκπληκτική ατμόσφαιρα της παραλίας Pattaya υπό μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά. Απολαύστε τις απολαυστικές επιλογές από πάγκους street food, τοπικές καλλιτεχνικές χειροτεχνίες και φωτογενή σημεία για να απολαύσετε όλες τις ηλικίες. Αγκαλιάστε το πνεύμα των Χριστουγέννων με τους αγαπημένους σας στην παραλία North Pattaya.

  • Πότε: 22 – 24 Δεκεμβρίου 2023
  • Πού: Παραλία Βόρεια Πατάγια μπροστά από το ξενοδοχείο Dusit Thani Pattaya

Η αγορά είναι ανοιχτή σε όλους τους επισκέπτες, όχι μόνο στους πελάτες του ξενοδοχείου.

Επικοινωνήστε με τον διοργανωτή στο https://lin.ee/XuG8FWe (Επίσημη γραμμή @dusitthanipattaya) για περισσότερες λεπτομέρειες!


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.