Εργάτης φορτηγού πλοίου πέφτει στη θάλασσα και μεταφέρεται εσπευσμένα σε ένα νοσοκομείο της Σρι Ράτσα

Σρι Ράτσα, Ταϊλάνδη

Ένας εργάτης φορτηγού πλοίου ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις του το απόγευμα της Τρίτης, αφού έπεσε στη θάλασσα στην προβλήτα κοντά στην περιοχή Sri Racha, στην επαρχία Chonburi.

Γύρω στις 4:30 μ.μ. στις 19 Δεκεμβρίου, η Μονάδα Διάσωσης Sawang Prateep Sri Racha έλαβε αναφορά για έναν άνδρα που πνίγεται στη θάλασσα κοντά στο Koh Loy. Έσπευσαν στην τοποθεσία του περιστατικού στην προβλήτα Koh Loy για να διαπιστώσουν ότι οι κάτοικοι της περιοχής είχαν ήδη ανασύρει τον άνδρα που δεν ανταποκρίθηκε από τη θάλασσα.

Ξεκινώντας στη δράση, οι διασώστες πραγματοποίησαν αμέσως σωτήρια καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στον άνδρα. Η ιατρική ομάδα του Lan Thom από το νοσοκομείο Samitivej έφτασε αργότερα και συμμετείχε στις προσπάθειες πριν μεταφέρει εσπευσμένα τον άνδρα που δεν αναγνωρίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

Ο κ. Panlop Panthong, ένας 26χρονος ψαράς που είδε το περιστατικό, δήλωσε ότι έκανε κολύμβηση με αναπνευστήρα στην περιοχή και άκουσε κάτι να πέφτει στο νερό. Αρχικά, νόμιζε ότι το θύμα πήδηξε στη θάλασσα από το πλοίο για να δροσιστεί, αλλά αργότερα συνειδητοποίησε ότι δεν χαλαρώνει απλώς αφού άκουσε ανθρώπους στο πλοίο να φωνάζουν για βοήθεια. Ο κύριος Panlop στη συνέχεια κολύμπησε προς το θύμα για να το σώσει από το νερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι εργάτης φορτηγών. Τα αίτια της πτώσης του από το φορτηγό πλοίο διερευνώνται αυτή τη στιγμή. Οι αρχές ανακρίνουν μάρτυρες και εξετάζουν τυχόν διαθέσιμα πλάνα από το σκάφος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.