Βρέθηκαν αποσυντεθειμένα ανθρώπινα πόδια σε χάρτινο κουτί Αποστέλλονται από τις ΗΠΑ στην Ταϊλάνδη

Σρι Ράτσα -

Μια αποστολή που περιείχε χαρτόκουτα που στάλθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ταϊλάνδη πήρε μακάβρια τροπή, καθώς περιείχε σκελετούς από ανθρώπινα πόδια. Η αποστολή έφτασε στην περιοχή Sri Racha της επαρχίας Chonburi την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου.

Η αστυνομία της Σρι Ράτσα έπεσε σε αταξία αφού έλαβε αναφορά για την ανακάλυψη ανθρώπινων υπολειμμάτων μέσα σε ένα κουτί που είχε φτάσει σε μια εταιρεία διαλογής υλικών στη Σρι Ράτσα γύρω στη 1:XNUMX χθες.

Μέσα σε ένα φορτίο ανακυκλώσιμου χαρτονιού από τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι εργαζόμενοι στην εταιρεία βρήκαν δύο ανθρώπινα πόδια σε σκελετική κατάσταση. Ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία της Σρι Ράτσα και τα σωστικά συνεργεία για να επιθεωρήσουν τα λείψανα.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Σρι Ράτσα, τα πόδια φορούσαν ακόμα αθλητικά παπούτσια, μαύρου χρώματος. Τα πόδια έχουν σταλεί στο Ινστιτούτο Εγκληματολογικών Επιστημών του Αστυνομικού Νοσοκομείου για εξέταση.

Το όνομα της εταιρείας διαλογής αποκρύπτεται από την αστυνομία.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.