Το Take Care Kids in Pattaya λαμβάνει μια πολύ ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη έκπληξη με βοήθεια από πολλές τοπικές ομάδες

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση έλαβε χώρα το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023, στην Trattoria Pizzeria Toscano στην παραλία Pattaya, στην οποία δεκάδες παιδιά από το ίδρυμα Take Care Kids, πολλά από τα οποία είναι ορφανά, γνώρισαν τον Άγιο Βασίλη, πάρουν χριστουγεννιάτικα δώρα, απολαύσουν ένα νόστιμο γεύμα και παίξτε διασκεδαστικά παιχνίδια πάρτι!

Για ένα βίντεο της εκδήλωσης κάντε κλικ ή πατήστε εδώ για το YouTube μας.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σχ. Thomas Oliver Ahlberg Memorial American Legion Post TH02 Pattaya με υποστήριξη και χορηγία από το VFW Post 9876, τη μαρίνα του Rotary Club Pattaya, τη Βασιλική Βρετανική Λεγεώνα της Ταϊλάνδης και με τη συμμετοχή της ομάδας Pattaya News. Πάνω από 110 άτομα παρευρέθηκαν και η εκδήλωση στέφθηκε με τεράστια επιτυχία! Η εκδήλωση δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη σκληρή δουλειά και την οργάνωση του κ. Claude (Skip) Storno!

Η εκδήλωση, ωστόσο, αφορούσε όλα τα παιδιά από το Ίδρυμα Take Care Kids και ξέρουμε ότι οι περισσότεροι από εσάς θέλετε να δείτε τις φωτογραφίες και τη χαρά στα πρόσωπά τους και τις στιγμές διασκέδασης που πέρασαν, οπότε απολαύστε τις φωτογραφίες! Στο κάτω μέρος των φωτογραφιών θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για κάθε οργανισμό για όσους ενδιαφέρονται.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Sgt. Thomas Oliver Ahlberg Memorial American Legion Post TH02 Pattaya, παρακολουθήστε μια συνάντηση, επικοινωνήστε ή ρωτήστε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για συμμετοχή, επισκεφθείτε τους στο Facebook ΕΔΩ. Αυτοί επίσης έχετε μια ενεργή ομάδα Facebook εδώ.

Δεν ασχολείστε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά θέλετε να τους προσεγγίσετε; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να τους καλέσετε στο 0823603397 ή στείλτε τους email στο admin@pattayapostth02.org

If θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για το VFW Post 9876, κάντε κλικ ή πατήστε εδώ.

Για περισσότερα σχετικά με το Rotary Club Pattaya Marina κάντε κλικ ή πατήστε εδώ.

Για περισσότερα σχετικά με τη Βασιλική Βρετανική Λεγεώνα Ταϊλάνδης κάντε κλικ ή πατήστε εδώ.

Και τέλος, το πιο σημαντικό, για περισσότερα σχετικά με το υπέροχο έργο Take Care Kids Thailand, κάντε κλικ ή πατήστε εδώ.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/