Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο πάρτι είναι μια τεράστια επιτυχία, ανακοινώνει ότι η κινηματογραφική αγορά της Ταϊλάνδης έρχεται στην Πατάγια το 2024

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Ένα εορταστικό δείπνο με λάμψη και γοητεία για το επερχόμενο ΤΑΪΛΑΝΔΗ FILM MARKET (20-22 Ιουνίου 2024 στην Πατάγια) πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 στο Grand Palazzo Hotel στη Βόρεια Πατάγια.

Ένα βίντεο από την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε εδώ στο YouTube μας.

Μια γεμάτη αίθουσα χορού με πολλούς σημαντικούς και διάσημους ανθρώπους, ειδικά από την κινηματογραφική βιομηχανία της Ταϊλάνδης, απολάμβανε μεγάλη διασκέδαση και μια επίδειξη μόδας που παρείχε η χορηγός ETHNIQ JEWELRY COMPANY και ένα συγκρότημα 16 μουσικών από το Βέλγιο περιλάμβανε ένα σύνολο εγχόρδων από τη Συμφωνική ορχήστρα της Μπανγκόκ που παρείχε “Ατμόσφαιρα του Λας Βέγκας”.

Ο δήμαρχος της Pattaya Poramet Ngampichet έκανε την ομιλία καλωσορίσματος και τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης παρακολούθησαν τη συνέντευξη Τύπου σε μεγάλους αριθμούς μαζί με τον τοπικό Τύπο της Pattaya, συμπεριλαμβανομένου του The Pattaya News.

Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς θέλετε να δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες από την εκδήλωση, αλλά πρώτα, ας σας πούμε για την Αγορά Κινηματογράφου της Ταϊλάνδης.

Σχετικά με την ΤΑΪΛΑΝΔΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗ

Η ΤΑΪΛΑΝΔΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗ είναι η πύλη μεταξύ της κινηματογραφικής αγοράς της Ανατολής και της Δύσης. Ένα μέρος για να πραγματοποιήσετε εξαγορές ταινιών, να δικτυωθείτε με επιχειρηματίες του δυτικού και ασιατικού κινηματογράφου και να δημιουργήσετε πολύτιμες επαφές με την αναπτυσσόμενη κινηματογραφική αγορά της Ασίας.

Το THAILAND FILM MARKET ΔΕΝ είναι ένα φεστιβάλ κινηματογράφου αλλά ένας χώρος για επιχειρήσεις, ως εκ τούτου η εκδήλωση θα είναι κλειστή για το ευρύ κοινό. Θα παρευρεθούν επαγγελματίες του κινηματογράφου από όλο τον κόσμο. Περιλαμβάνουν στελέχη απόκτησης και ανάπτυξης, πράκτορες, δικηγόρους, σκηνοθέτες, διανομείς, διευθυντές φεστιβάλ, χρηματοδότες, επιτρόπους ταινιών, παραγωγούς, συγγραφείς, τον παγκόσμιο Τύπο και όλους εκείνους που παρέχουν υπηρεσίες στην κινηματογραφική βιομηχανία.

Από την Πέμπτη 20 Ιουνίου έως το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 στην παραλία Pattaya, τον κορυφαίο τουριστικό προορισμό στην Ταϊλάνδη, θα φιλοξενηθεί η πρώτη έκδοση αυτής της ζωντανής κινηματογραφικής αγοράς, καθώς οι συμμετέχοντες στο THAILAND FILM MARKET μπορούν να απολαύσουν τη διάσημη ταϊλανδέζικη φιλοξενία με ξενοδοχεία παγκόσμιας κλάσης, εστιατόρια, ψυχαγωγία, αθλητικές δραστηριότητες (συμπεριλαμβανομένων 20 γηπέδων γκολφ) και ψώνια.

Κατά τη διάρκεια της ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ FILM MARKET ευκαιρίες δικτύωσης, συνέδρια, συμπόσια, εργαστήρια και συζητήσεις θα είναι διαθέσιμες στους συμμετέχοντες. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί ένα αξέχαστο red carpet and black tie party.

Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες: ThailandFilmMarket.com

Απολαύστε τις φωτογραφίες!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/