Η Πατάγια φιλοξενεί το συναρπαστικό συμπέρασμα του Παγκόσμιου Κυπέλλου και Σειρά WGP#1 Waterjet 2023

Πατάγια -

Η παραλία Jomtien στην Πατάγια υπήρξε μάρτυρας μιας ενεργητικής κορύφωσης του «WGP#1 World Cup Waterjet και WGP#1 Waterjet World Series 2023» στις 17 Δεκεμβρίου.

Την τελετή λήξης τίμησαν εξέχουσες προσωπικότητες όπως ο κ. Suwat Liptapanlop, πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης, και ο κ. Kritsana Bunsawat, Αντιδήμαρχος της πόλης Pattaya, μαζί με εκπροσώπους από ταϊλανδικούς και διεθνείς οργανισμούς τζετ σκι.

Αυτό το παγκόσμιο τουρνουά, που διεξήχθη από τις 13 έως τις 17 Δεκεμβρίου, προσέλκυσε κορυφαίους αθλητές και ομάδες από 55 χώρες. Με την Πολωνία, τη Γαλλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες να φιλοξενούν παλαιότερους γύρους, η Πατάγια λειτούργησε ως ο μεγάλος τελικός, επιδεικνύοντας την αρένα του πρωταθλήματος και ενισχύοντας τη φήμη της ως κορυφαίας αθλητικής πόλης.

Η συνεργασία μεταξύ της Thai Jet Sports Boating Association, της International Jet Sports Boating Association (IJSBA) και των συνεργαζόμενων οργανισμών εξασφάλισε μια απίστευτη επιτυχία. Πέρα από τους συναρπαστικούς διαγωνισμούς, η εκδήλωση χρησίμευσε ως ένα ισχυρό εργαλείο για την προώθηση του τουρισμού και τη δημιουργία θετικού οικονομικού αντίκτυπου για την Pattaya, το Chonburi και την Ταϊλάνδη γενικότερα.

Επιπλέον, το Παγκόσμιο Κύπελλο Τζετ Σκι ξεπέρασε τη σφαίρα του αθλητισμού, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως χαρακτηριστικό παράδειγμα αξιοποίησης της «ήπιας δύναμης» για την ενίσχυση της παγκόσμιας εικόνας της Ταϊλάνδης. Η ζωντανή ατμόσφαιρα της Πατάγια, σε συνδυασμό με τις παγκοσμίου επιπέδου αθλητικές εγκαταστάσεις της, εδραίωσαν τη θέση της ως περιζήτητου προορισμού για τη φιλοξενία μεγάλων διεθνών γεγονότων.




-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.