Συντριβή τουριστών DUI από τη Γκάνα: Θανατηφόρο ατύχημα στο Τσιάνγκ Μάι την πρώτη ημέρα παρατεταμένων ωρών νυχτερινής ζωής έως τις 4 π.μ.

Τσιάνγκ Μάι-

Στις 3:55 π.μ., στις 16 Δεκεμβρίου 2023, η αστυνομία του Mueang Chiang Mai έλαβε μια αναφορά τροχαίου ατυχήματος ενός τουρίστα από τη Γκάνα που οδηγούσε ένα σεντάν που συγκρούστηκε με εργάτες οικοδομών στην παλιά πόλη Mueang Chiang Mai. Υπήρξε ένας τραυματισμός και δύο τραυματίες.

Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας, ο κ. Thao Khantalay, ένας 26χρονος εργαζόμενος με εθνικότητα Λάος, έπεσε θανάσιμα από ένα σεντάν ενώ εργαζόταν για την κατασκευή υπόγειων καλωδίων κατά μήκος του καναλιού στην παλιά πόλη. Οι άλλοι δύο εργάτες οικοδομών, η κα Donnapha, 28 ετών, και ο κ. Trairat, 22 ετών, τραυματίστηκαν μέτριας βαρύτητας, είπε η αστυνομία.

Ο ύποπτος που φέρεται να έπεσε στο εργοτάξιο αναγνωρίστηκε δημόσια ως ο κ. Wisdom Okyere, ένας 26χρονος τουρίστας από τη Γκάνα. Η αστυνομία έκανε αλκοτέστ στον ύποπτο και το αποτέλεσμα της περιεκτικότητας σε αλκοόλ ήταν 121 mg%. Ως αποτέλεσμα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ύποπτο για περαιτέρω νομική διαδικασία.

Ο Wisdom φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι βρισκόταν στο Τσιάνγκ Μάι για δύο εβδομάδες και νοίκιασε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για μεταφορά. Την ημέρα του περιστατικού, πριν τρακάρει στο εργοτάξιο, έπινε σε παμπ γύρω από την παλιά πόλη του Τσιάνγκ Μάι με τους φίλους του. Στο δρόμο για το ξενοδοχείο του, ο Wisdom είχε ένα ατύχημα στο εργοτάξιο και αφαίρεσε τη ζωή του αθώου εργάτη σε οικοδομές, είπε η αστυνομία.


Πολ. Ο συνταγματάρχης Pratchaya Tisala, Αρχηγός της Αστυνομίας του Τσιάνγκ Μάι, δήλωσε δημόσια ότι αυτό το ατύχημα ενδέχεται να μην σχετίζεται άμεσα με την πρόσφατη πολιτική σχετικά με τις παρατεταμένες ώρες υπηρεσίας ψυχαγωγίας έως τις 4:00 π.μ. Ωστόσο, υπήρχαν πολλά εργοτάξια τη νύχτα στην παλιά πόλη και οι τουρίστες από τη Γκάνα μπορεί να μην ήταν συνηθισμένοι στη διαδρομή.

Ομολογουμένως, ο Γκανέζος τουρίστας φέρεται να ήταν DUI και προκάλεσε το ατύχημα, είπε ο Pol. Συνταγματάρχης Pratchaya.

Κατά συνέπεια, ο δήμος του Τσιάνγκ Μάι και οι εργολάβοι θα συζητήσουν καλύτερα μέτρα ασφαλείας, όπως η προσθήκη περισσότερων φώτων, κώνων και φραγμών στις περιοχές κατασκευής για την πρόληψη μελλοντικών ατυχημάτων, είπε ο Pol. Συνταγματάρχης Pratchaya.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.