ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο πυροβολητής του δημοσιογράφου της Pattaya παραδίδεται, διεκδικεί αυτοάμυνα

Πατάγια -

Ο βασικός ύποπτος για τον πρόσφατο πυροβολισμό ενός τοπικού δημοσιογράφου στην Πατάγια παραδόθηκε στις αρχές χθες το απόγευμα. Υποστήριξε ότι το περιστατικό πυροδοτήθηκε από οδική οργή και ότι έγινε σε αυτοάμυνα.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην Πατάγια χθες το πρωί, με αποτέλεσμα έναν δημοσιογράφο να τραυματιστεί σοβαρά.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Ο Kwanchai "Peck" Pantong (32), ο δολοφόνος ενός δημοσιογράφου από την Pattaya, Natthapat "Ing" Buncharee (28), παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Banglamung στις 13 Δεκεμβρίου, αφού νοσηλεύτηκε στο Natthapat με έκρηξη κυνηγετικού όπλου νωρίτερα την ίδια ημέρα. .

Η παράδοση έγινε μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο της Πατάγια για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβιάσεις πυροβόλων όπλων.

Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας, ο Kwanchai παραδόθηκε γύρω στις 10:30 μετά από πιέσεις από τις αρχές επιβολής του νόμου. Πολ. Ο συνταγματάρχης Navin Theeravit, αρχηγός του αστυνομικού τμήματος της Pattaya, έστειλε αμέσως μια ερευνητική ομάδα για να πάρει τον έλεγχο του υπόπτου στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya.

Κατά την αρχική ανάκριση, ο Kwanchai φέρεται να παραδέχτηκε ότι πυροβόλησε τον Natthapat αλλά ισχυρίστηκε ότι το κίνητρο ήταν αυτοάμυνα. Δήλωσε ότι ενώ πήγαινε στο σπίτι με φίλους με μοτοσικλέτες, συνάντησε το Natthapat στο δρόμο. Το θύμα φέρεται να έκοψε τον Kwanchai και επέδειξε επιθετικότητα και προκάλεσε σύγκρουση, ωθώντας τον Kwanchai, ο οποίος ήταν μεθυσμένος εκείνη τη στιγμή, να πυροβολήσει το κοντόκαννο κυνηγετικό του όπλο στο Natthapat, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του υπόπτου. Παρά τους ισχυρισμούς για αυτοάμυνα, η αστυνομία επεσήμανε ότι ο Nattapat ήταν άοπλος.

Επιπλέον, ο Kwanchai αρνήθηκε οποιαδήποτε προηγούμενη γνώση του τραυματία δημοσιογράφου ή ότι είχε προϋπάρχουσες συγκρούσεις μαζί του. Ωστόσο, φέρεται να ομολόγησε ότι σκόπιμα προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του Natthapat καθώς τον πυροβόλησε στο κεφάλι, λέγοντας «Ή είμαι εγώ ή αυτός. Έχω ξαναζήσει ένα παρόμοιο περιστατικό όπως αυτό».

Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας, ο πυροβολισμός άφησε πάνω από 40 σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου στην κόγχη και το κεφάλι του Natthapat. Τα τραύματα είναι τόσο σοβαρά που μπορεί να χάσει την όραση από το ένα μάτι, είπε η αστυνομία.

Οι δύο φίλοι που συνόδευαν τον Κουαντσάι κατά τη διάρκεια του περιστατικού, οι οποίοι συνελήφθησαν νωρίτερα, θεωρούνται αυτή τη στιγμή μάρτυρες. Στη συνέχεια, η αστυνομία της Pattaya πήρε τον Kwanchai για να ανακτήσει το πυροβόλο όπλο που χρησιμοποίησε στο περιστατικό. Ο ύποπτος πέταξε το όπλο στο γρασίδι δίπλα σε έναν σιδηρόδρομο στο μπροστινό μέρος του Soi Sretthi 1 στην Πατάγια. Ο Kwanchai δήλωσε ότι αγόρασε το κυνηγετικό όπλο από μια διαδικτυακή μαύρη αγορά για 3,500 μπατ.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση του Natthapat αναμένεται να δημοσιοποιηθούν καθώς προχωρά η υπόθεση. Αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη από μεγάλη ποσότητα αίματος τύπου Α στο νοσοκομείο Chonburi, σύμφωνα με τον πατέρα του. Η Pattaya News δίνει τον καλύτερό της εαυτό στους φίλους και την οικογένεια του θύματος για γρήγορη ανάρρωση.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.