Η αστυνομία της Ταϊλάνδης κατέσχεσε ρεκόρ 50 εκατομμυρίων χαπιών αμφεταμίνης στο Kanchanaburi

Kanchanaburi-

Στις 3:30 μ.μ., στις 12 Δεκεμβρίου 2023, αστυνομικοί του Thong Pha Phum συνέλαβαν ένα ζευγάρι που διακινούσε λαθραία χάπια αμφεταμίνης άνω των 50 εκατομμυρίων μονάδων μέσω του σημείου ελέγχου Thong Pha Phum στο Kanchanaburi.

Οι φερόμενοι ως λαθρέμποροι ναρκωτικών αναγνωρίστηκαν δημόσια μόνο ως ο κ. Πιτιφάν και η κα Πορνσίρι. Οι οδηγοί ζεύγους φορτηγών έκρυβαν παράνομες ουσίες μέσα σε σάκους που υποτίθεται ότι περιείχαν πλαστικά μπουκάλια, μεταλλικά υπολείμματα και παρόμοια προϊόντα για να αποφύγουν τη σύλληψη, δήλωσε η αστυνομία του Thong Pha Phum.

Αναφέρθηκε ότι 50 εκατομμύρια χάπια αμφεταμινών ήταν η μεγαλύτερη κατάσχεση που έγινε ποτέ στο Kanchanaburi. Αρχικά, το φερόμενο ζευγάρι διακινητών ναρκωτικών οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Thong Pha Phum για νομική επεξεργασία.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης δεσμεύτηκε να διερευνήσει περαιτέρω για να λογοδοτήσει τα εμπλεκόμενα άτομα για τα εγκλήματά τους.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.