Το αεροδρόμιο Suvarnabhumi θα εισαγάγει το αυτοματοποιημένο check-out για ξένους επιβάτες, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια στις 15 Δεκεμβρίου

Εθνικός-

Στις 11 Δεκεμβρίου 2023, η Πολ. Ο υποστράτηγος Itthiphon Itthisanronnachai, ο διοικητής του Γραφείου Μετανάστευσης, αποκάλυψε δημόσια μια βελτίωση στα εγχώρια κανάλια αυτόματου check-out για αλλοδαπούς στο Διεθνές Αεροδρόμιο Suvarnabhumi.

Ωστόσο, τα νέα κανάλια θα έχουν κάποιους περιορισμούς και περιορισμούς σχετικά με το ποιος μπορεί να τα χρησιμοποιήσει, όπως εξηγούμε παρακάτω. Αναφέρθηκε ότι τα νέα εγχώρια συστήματα αυτόματων καναλιών check-out θα είναι διαθέσιμα δημόσια στις 15 Δεκεμβρίου 2023 και θα μειώσουν σημαντικά την πυκνότητα των ξένων επιβατών σε ώρες αιχμής.

Αξίζει να σημειωθεί Το αεροδρόμιο Suvarnabhumi είχε στην πραγματικότητα 16 κανάλια αυτόματου check-out από το 2012, αλλά χρησιμοποιήθηκε μόνο για τον έλεγχο των Ταϊλανδών επιβατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάζονται μόνο 20 δευτερόλεπτα για τα κανάλια αυτόματης αναχώρησης για να ελέγξουν το διαβατήριο ενός επιβάτη χρησιμοποιώντας την αναγνώριση προσώπου και δακτύλων. Την τελευταία ημέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν περισσότεροι από 50,000 επιβάτες και περισσότερες από 20 πτήσεις σε μια ώρα στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi.

Ο κ. Srettha Thavisin, ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, έδωσε πρόσφατη εντολή στον Πολ. Αντιστράτηγος Ιθήφων να εργαστεί για τη δυνατότητα χρήσης του συστήματος αυτόματου καναλιού για έλεγχο και ξένων επιβατών. Θα μείωνε σημαντικά τον χρόνο και τη διαδικασία ελέγχου κάθε διαβατηρίου, είπε ο πρωθυπουργός.

Ωστόσο, τα εγχώρια συστήματα καναλιών αυτόματου check-out θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν μόνο υπό την προϋπόθεση ότι οι αλλοδαποί επιβάτες πρέπει να διαθέτουν Ηλεκτρονικό Διαβατήριο εγκεκριμένο από τον Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO).

Εκτός από αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνοι που είχαν συνηθισμένα διαβατήρια ή ηλεκτρονικά διαβατήρια με λάθη και ήταν παιδιά ή άτομα με ειδικές ανάγκες, έπρεπε να ελεγχθούν μέσω των υπαλλήλων μετανάστευσης του Suvarnabhumi.

Επιπλέον, τα συστήματα αυτόματου καναλιού check-out μπορούν επίσης να επαληθεύσουν άτομα με εντάλματα σύλληψης ή όσους έχουν υπερβεί τη βίζα τους και τον επιτρεπόμενο χρόνο.

Επιπλέον, όπως για ορισμένες διεθνείς πτήσεις, οι αξιωματικοί μετανάστευσης του Suvarnabhumi πρέπει να ελέγχουν προσωπικά τους επιβάτες σύμφωνα με τις αρχές της εθνικής ασφάλειας και τη χώρα που σχεδίαζε να επισκεφτεί κανείς. Περισσότερες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στους θαλάμους μετανάστευσης του αεροδρομίου.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.