Η Σρι Ράτσα θα φιλοξενήσει το Ετήσιο Φεστιβάλ της Ιαπωνίας

Σρι Ράτσα -

Ετοιμαστείτε να ζήσετε τη ζωντανή ενέργεια του ιαπωνικού πολιτισμού στο ετήσιο Φεστιβάλ Σρι Ράτσα Ιαπωνίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Δεκεμβρίου 2023.

Η 12η ετήσια έκδοση του Φεστιβάλ της Σρι Ράτσα της Ιαπωνίας έχει προγραμματιστεί από τις 4:00 μ.μ. έως τις 9:30 μ.μ. Δημόσιο πάρκο Koh Loy Sri Racha.

Διοργανωμένο από τον Ιαπωνικό Σύνδεσμο Chonburi Rayong, το φεστιβάλ υπόσχεται ένα συναρπαστικό διήμερο γεμάτο με μαγευτικές παραστάσεις, νόστιμη ιαπωνική κουζίνα και παραδοσιακές δραστηριότητες.

Δείτε τι μπορείτε να περιμένετε:

Da Endorphine: Μια δημοφιλής τραγουδίστρια της Ταϊλάνδης γνωστή για την ενεργητική της σκηνική παρουσία και τις πιασάρικες μελωδίες της.

Violette Wautier: Ένας ανερχόμενος ποπ σταρ με μια σαγηνευτική φωνή και μια μαγευτική σκηνική παρουσία.

Aimi Tanaka: Ένας ταλαντούχος Ιάπωνας νεαρός τραγουδιστής με φωνή ψυχής.

Oosedo Chishima: Ένα παραδοσιακό ιαπωνικό λαϊκό συγκρότημα γνωστό για τις σαγηνευτικές ερμηνείες και τα αυθεντικά όργανα.

Το φεστιβάλ έχει σχεδιαστεί για να είναι μια εκδήλωση γεμάτη διασκέδαση για όλη την οικογένεια, με αφιερωμένες παιδικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία όλο το Σαββατοκύριακο. Μη χάσετε αυτή τη συναρπαστική ευκαιρία να γνωρίσετε τα αξιοθέατα, τους ήχους και τις γεύσεις της Ιαπωνίας εδώ στη Σρι Ράτσα!
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.