Γιγάντιοι φωτεινοί πύργοι εγκαταστάθηκαν στην παραλία Na Jomtien για να ευχαριστήσουν τους επισκέπτες

Πατάγια -

Δέκα τεράστιοι φωτεινοί πύργοι έχουν τοποθετηθεί στην παραλία Na Jomtien για να αυξήσουν την ορατότητα τη νύχτα και να ευχαριστήσουν τους επισκέπτες της παραλίας.

Το έργο των 2.1 εκατομμυρίων μπατ χρηματοδοτείται από φορολογικά έσοδα και ξεκίνησε στις 27 Σεπτεμβρίου 2023 και έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις 25 Δεκεμβρίου, υπό την ευθύνη της Double M International Company Limited, του αναδόχου.

Σύμφωνα με τη δήμαρχο Na Jomtien κα Rapeepan Ratanaliam, το έργο περιλαμβάνει την εγκατάσταση 10 πύργων φωτός, ο καθένας σε ύψος 20 μέτρων μαζί με κιβώτια ελέγχου.

Κάθε πύργος είναι εξοπλισμένος με οκτώ ισχυρά φώτα ψηλού ιστού, τα οποία θα φωτίζουν την περιοχή της παραλίας και τους γύρω δρόμους για να ενισχύσουν την ασφάλεια και την ασφάλεια των τουριστών που επισκέπτονται τις βραδινές ώρες.

Η κ. Rapeepan τόνισε τη δημοτικότητα της παραλίας Na Jomtien μεταξύ των τουριστών που την επισκέπτονται για να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά και να χαλαρώσουν. Τόνισε ότι πολλοί τουρίστες επιλέγουν να το επισκεφθούν κατά τις βραδινές και νυχτερινές ώρες, καθιστώντας την εγκατάσταση φωτεινότερων φώτων καθοριστικής σημασίας για την ασφάλειά τους. Επιπλέον, το έργο στοχεύει να δημιουργήσει μια οπτικά ελκυστική νυχτερινή ατμόσφαιρα στην παραλία προκειμένου να προσελκύσει ακόμη περισσότερους επισκέπτες, είπε.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.