Το Nong Nooch Pattaya Garden καλωσορίζει το νέο μωρό ελέφαντα

Πατάγια -

Ο κήπος Nong Nooch Pattaya, ένας διάσημος βοτανικός κήπος και καταφύγιο ελεφάντων, γιόρτασε τη γέννηση ενός νέου θηλυκού μοσχαριού ελέφαντα που ονομάστηκε «Pang Nopphamat» με μια παραδοσιακή θρησκευτική τελετή την Τρίτη.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 9:00 π.μ. στις 12 Δεκεμβρίου, σηματοδοτώντας μια χαρούμενη περίσταση για τον κήπο και την κοινότητα.

Ο Pang Nopphamat γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 2023, στις 11:15 από τον πατέρα του ελέφαντα Plai Ning Nong και τη μητέρα του ελέφαντα Pang Songkran. Αυτό σηματοδοτεί την πέμπτη γέννηση ελέφαντα στον κήπο Nong Nooch Pattaya το 2023, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των ελεφάντων στη φροντίδα τους σε 74.

Επικεφαλής της τελετής υποδοχής ήταν ο Phra Khru Kasem Kittisophon (Ajarn Joy), ο ηγούμενος του Wat Samakkhi Banphot, και περιλάμβανε μια πομπή 50 ερμηνευτών και πρεσβυτέρων ελεφάντων.

Γιρλάντες λουλουδιών και τελετουργικές κλωστές στολίζονταν τόσο στη μητέρα όσο και στο μοσχάρι, συμβολίζοντας τις ευλογίες και την προστασία. Μετά την πομπή, ο κ. Kampon Tansajja, ιδιοκτήτης του κήπου Nong Nooch Pattaya, ονόμασε επίσημα το μωρό ελέφαντα "Pang Nopphamat" σύμφωνα με την παράδοση του κήπου.

Ο κήπος Nong Nooch Pattaya έχει μια μακροχρόνια δέσμευση για την ευημερία και τη διατήρηση των ελεφάντων. Έχουν λάβει πιστοποίηση για τις υποδειγματικές πρακτικές φροντίδας ελεφάντων από το Τμήμα Ανάπτυξης Ζωικού Κεφαλαίου και το Εθνικό Γραφείο Προτύπων Γεωργικών Εμπορευμάτων και Τροφίμων, ενισχύοντας τη θέση τους ως ηγέτης στην υπεύθυνη φροντίδα ελεφάντων. Κάθε ελέφαντας στον κήπο λαμβάνει αφοσιωμένη φροντίδα και προσοχή από μια ομάδα κτηνιάτρων και ειδικών ελεφάντων, διασφαλίζοντας την υγεία και την ευημερία τους.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.