11 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν στο Sa Kaeo αφού ο οδηγός διέφυγε την καταδίωξη της αστυνομίας

Sa Kaeo-

Στις 10:00 π.μ., στις 9 Δεκεμβρίου 2023, η αστυνομία του Sa Kaeo συνέλαβε 11 παράνομους μετανάστες που κρύβονταν μέσα σε ένα φορτηγό στο Khlong Hat, Sa Kaeo. Αναφέρθηκε ότι ο Ταϊλανδός οδηγός διέφυγε.

Οι αξιωματικοί μετανάστευσης του Sa Kaeo και η αστυνομία των αυτοκινητοδρόμων δημιούργησαν ένα σημείο ελέγχου για να αποτρέψουν την παράνομη μετανάστευση και το λαθρεμπόριο στον δρόμο Khlong Hat-Watthana Nakhon, Sa Kaeo.

Σύμφωνα με αναφορά αστυνομικών, ένας οδηγός νταλίκας ειδοποιήθηκε για έλεγχο, ωστόσο ο οδηγός αύξησε την ταχύτητα και έκανε zoom off. Στη συνέχεια, η αστυνομία της εθνικής οδού καταδίωξε το ύποπτο φορτηγό και ζήτησε υποστήριξη από τους αστυνομικούς της Khlong Hat.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης της αστυνομίας, το ύποπτο φορτηγό φέρεται να είχε ατύχημα και ανετράπη στην άκρη του δρόμου. Μέσα στο όχημα υπήρχαν πολλά άτομα πριν διασωθούν με ασφάλεια από τους αστυνομικούς.


Αρχικά, οι αστυνομικοί συνόδευσαν στο αστυνομικό τμήμα Khlong Hat 11 λαθρομετανάστες, υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 22-47 ετών. Ωστόσο, ο άγνωστος Ταϊλανδός οδηγός κατάφερε να διαφύγει, είπε η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι οι Μπαγκλαντές είχαν διαβατήριο αλλά δεν είχαν σφραγίδες για την είσοδο στην Ταϊλάνδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, είπαν στους αστυνομικούς ότι κατευθύνονταν προς τη Μαλαισία επικοινωνώντας με έναν άγνωστο πράκτορα της Καμπότζης και πληρώνοντάς του 5,000 μπατ για μεταφορά.

Κατά συνέπεια, οι αστυνομικοί της Khlong Hat συνέλαβαν τους παράνομους μετανάστες για περαιτέρω νομική επεξεργασία και δεσμεύτηκαν να εντοπίσουν τον Ταϊλανδό οδηγό για να τον θέσουν υπόλογο για τα εγκλήματά του.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.