Το Ρόταρυ Τουρκία συναντά το Ρόταρυ Πατάγια

Ήταν μια ζεστή και ενδιαφέρουσα συνάντηση στο Casa Pascal καθώς ο Ροταριανός Όμιλος Pattaya Centre International μπόρεσε να καλωσορίσει τον Umut Delil από τον Ροταριανό Όμιλο Toros, ένα μέρος της μεγάλης πόλης της Μερσίνης.

Ο Umut είναι μέλος και πρώην Πρόεδρος του σημαντικού Ροταριανού Ομίλου, ο οποίος ιδρύθηκε το 1989. Μια αντιπροσωπεία με επικεφαλής την ιδρύτρια Jana Suwannasri έμαθε πολλά για την παράδοση του Ρόταρυ στην Τουρκία και ο Umut ενδιαφέρθηκε επίσης να μάθει περισσότερα για το νεότερο Ρόταρυ Λέσχη στην Πατάγια. Η ανταλλαγή σημαιών ήταν πολύ θερμή και συνδέθηκε με την επιθυμία εμβάθυνσης της επαφής – στην Πατάγια ή στην Τουρκία.

Ο Ροταριανός Όμιλος Τόρος παρείχε πρόσφατα εντυπωσιακή βοήθεια όταν ένας μεγάλος σεισμός κατέστρεψε ορισμένες περιοχές της χώρας.
Μέλη του Ροταριανού Ομίλου Toros έχτισαν ένα καταφύγιο στη Μερσίνα για τους πληγέντες από τον σεισμό. Το καταφύγιο παρέχει στέγαση για 200 άτομα και περιλαμβάνει κρεβάτια, καθιστικό, χώρο παιχνιδιού για παιδιά με εθελοντές παιδαγωγούς και μπάνιο.
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Casa Pascal ήταν ένα συμβολικό σημάδι: πρέπει να φέρει ευτυχία, ειρήνη και επιτυχία σε όλους τους ανθρώπους, για όλους τους πολιτισμούς και τις θρησκείες. Ένα ουσιαστικό έργο για το Ρόταρυ.
Φωτογραφία: Umut Delil (κέντρο) και μέλη του Rotary Club Pattaya Center International.
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/