Το Food Fun Fest 3 απογειώνεται στον Terminal 21 Pattaya

Πατάγια -

Οι λάτρεις του φαγητού χαίρονται! Το πολυαναμενόμενο «Food Fun Fest 3» ξεκίνησε επίσημα στον τερματικό σταθμό 21 της Pattaya.

Από τις 8 έως τις 16 Δεκεμβρίου, η μακέτα πασαρέλα στο Terminal 21 Pattaya έχει μετατραπεί σε κυριολεκτικό καταφύγιο φαγητού. Πάνω από 70 πάγκοι και φορτηγά τροφίμων πωλούν απολαυστικές προσφορές, όπως τραγανό χοιρινό κρέας, τηγανητό καλαμάρι, πικάντικες λιχουδιές και λαχταριστό κολλώδες ρύζι.

Πέρα από το γαστρονομικό ταξίδι, οι επισκέπτες μπορούν να βυθιστούν σε μια εορταστική και ζωντανή ατμόσφαιρα. Ζωντανή μουσική, δυναμικές παραστάσεις και συναρπαστικά τραγούδια θα παίζονται σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης για να δημιουργήσουν το τέλειο soundtrack για μια αξέχαστη βραδιά.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να γνωρίσουν και να χαιρετήσουν μερικούς από τους πιο γνωστούς τηλεοπτικούς αστέρες της Ταϊλάνδης όπως π.χ Art Phasut, που πουλάει το νόστιμο τραγανό χοιρινό του, ή Savika “Pinky” Chaiyadej, ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια, στην εκδήλωση.

Την ημέρα έναρξης του φεστιβάλ την περασμένη Παρασκευή έγινε μάρτυρας μιας τρελή εισροής τουριστών που εξερευνούσαν με ανυπομονησία τους διάφορους πάγκους με φαγητό και απολάμβαναν τις γαστρονομικές απολαύσεις στη χαλαρή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Για όσους αναζητούν μια νόστιμη και διασκεδαστική βραδινή έξοδο, το «Food Fun Fest 3» είναι ο τέλειος προορισμός. Κατευθυνθείτε στον αεροδιάδρομο του Terminal 21 Pattaya και αφεθείτε σε έναν κόσμο απολαυστικού φαγητού, μαγευτικών παραστάσεων και μια πραγματικά δροσερή ατμόσφαιρα. Το φεστιβάλ συνεχίζεται έως τις 16 Δεκεμβρίου, από τις 5:00 και μετά.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.