Οι αρχές της Ταϊλάνδης με επικεφαλής τον Anutin Raid Bangkok Entertainment Venue, φέρεται να εντόπισαν πωλήσεις παράνομων ουσιών και παραβιάσεις αδειών

Μπανγκόκ -

Στις 2:20 π.μ., στις 10 Δεκεμβρίου 2023, ο κ. Anutin Charnvirakul, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εσωτερικών της Ταϊλάνδης, αστυνομικοί του Τσοκτσάι και οι αρμόδιες υπηρεσίες ξεκίνησαν επιχείρηση έφοδο στο SONIC, έναν χώρο ψυχαγωγίας, στο Lat Phrao, Bangkok.

Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας, ανώνυμες πηγές ανέφεραν ότι ο χώρος ψυχαγωγίας SONIC παρείχε παράνομα υπηρεσίες που υπερέβαιναν τις προβλεπόμενες νόμιμες ώρες λειτουργίας, πουλούσε παράνομες ουσίες σε πελάτες και δεν είχε άδεια λειτουργίας.

Ο Anutin αποκάλυψε δημόσια τα αποτελέσματα της λειτουργίας ότι υπήρχαν 122 επισκέπτες από τους 220 που βρέθηκαν θετικοί σε τεστ ναρκωτικών και η άδεια του χώρου διασκέδασης είχε λήξει το 2020. Επιπλέον, ο χώρος διασκέδασης είχε ανοίξει παράνομα για υπηρεσίες κατά τις προβλεπόμενες νόμιμες ώρες λειτουργίας της 2:00 π.μ

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, ο Anutin αποκάλυψε ότι βρέθηκαν διάφορα είδη παράνομων ουσιών όπως αμφεταμίνη, έκσταση και χαρούμενο νερό. Ο χώρος μάλιστα φέρεται να παρείχε ξεχωριστούς χώρους στους επισκέπτες για να παίρνουν παράνομες ουσίες.


Αρχικά, ο χώρος διασκέδασης διατάχθηκε να κλείσει για 5 χρόνια και οι αστυνομικοί να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους όσους διέπραξαν παράνομες πράξεις.
Ο Anutin υποστήριξε ότι αυτή η επιχείρηση επιδρομής ήταν για να ανταποκριθεί στην πολιτική οικονομικής τόνωσης της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης που επιτρέπει στους χώρους διασκέδασης να παρέχουν υπηρεσίες έως τις 4:00 π.μ. από τις 15 Δεκεμβρίου και να τιμωρήσει χώρους που δεν τηρούν επί του παρόντος το νόμο.

Κάθε χώρος ψυχαγωγίας θα πρέπει να έχει κατά νου ότι είναι απαραίτητο να ακολουθεί αυστηρά τη νομοθεσία και να έχει νόμιμη άδεια λειτουργίας του χώρου, είπε ο Anutin.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.