Οι αρχές της Ταϊλάνδης δίνουν ενημέρωση για την υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης που αφορά Γερμανό σακίδιο στο Koh Chang

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Οι αρχές της Ταϊλάνδης ενήργησαν αποφασιστικά ως απάντηση σε μια υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης που αφορούσε έναν 24χρονο Γερμανό ταξιδιώτη στο Koh Chang, στην επαρχία Τρατ, για να προστατεύσουν την τουριστική φήμη της χώρας και να καθησυχάσουν τους ταξιδιώτες. Το περιστατικό, το οποίο συγκέντρωσε ευρεία κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης, έχει προκαλέσει δράση από διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες.

Ο Pol Col Sarawut Tankul, Αναπληρωτής Διοικητής του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας 1, δήλωσε ότι μετά από μια οριστική δικαστική απόφαση εναντίον του κατηγορουμένου, η Τουριστική Αστυνομία συνεργάζεται με τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου και διάφορες υπηρεσίες για τη διαμόρφωση νέων μέτρων ασφαλείας για την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών.

Ο Wasaphon Atthaphonthanaset, Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Ξεναγών της Ταϊλάνδης, δήλωσε ότι ο δράστης ήταν τοπικός ξεναγός και όχι επαγγελματίας ξεναγός. Αυτό οδήγησε σε πρωτοβουλίες για αυστηρότερη ρύθμιση των τοπικών τουριστικών πρακτόρων, συμπεριλαμβανομένης της υποχρεωτικής εγγραφής και επαγγελματικής κατάρτισης για την αύξηση των προτύπων υπηρεσιών.

Οι αρχές έχουν υπογραμμίσει την ανάγκη για συνεργασία σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της αστυνομίας, της κυβέρνησης και των τοπικών κοινοτήτων, για την ενίσχυση της τουριστικής ασφάλειας. Τα μέτρα περιλαμβάνουν αυστηρή εποπτεία των τοπικών οδηγών, ολοκληρωμένη εκπαίδευση και τήρηση λεπτομερών αρχείων. Αυτά τα βήματα αποσκοπούν στην ευθυγράμμιση των τοπικών οδηγών με τα επαγγελματικά πρότυπα και στην παροχή ενός πλαισίου για επιθεωρήσεις.

Η συχνότητα των επιθεωρήσεων θα αυξηθεί επίσης, ιδιαίτερα στις αναπτυσσόμενες τουριστικές περιοχές, για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των επισκεπτών και να διατηρηθεί η φήμη της Ταϊλάνδης ως ασφαλούς και φιλόξενου προορισμού.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.