Η τουριστική αστυνομία της Ταϊλάνδης διερευνά ισχυρισμούς σχετικά με το ιογενές βίντεο μιας Κινέζας, ισχυρίζεται ότι η Σόι Νανά είναι ασφαλής για τους τουρίστες

Μπανγκόκ -

Στις 7 Δεκεμβρίου 2023, η τουριστική αστυνομία της Ταϊλάνδης διεξήγαγε έρευνα για την περίπτωση μιας Κινέζας που δημοσίευσε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ισχυριζόταν ότι το Soi Nana, το Sukhumvit Soi 4, Μπανγκόκ, ήταν ένα επικίνδυνο μέρος για τις γυναίκες.

Αυτή αντιμετωπίζει νομικές ενέργειες μετά το viral βίντεο, όχι τόσο για τις δηλώσεις της, αλλά για την εργασία στο διαδίκτυο χωρίς άδεια εργασίας με τη δημιουργία εσόδων από το περιεχόμενό της και την πώληση προϊόντων στο διαδίκτυο, όπως αναφέραμε εδώ.
Σύμφωνα με αναφορά της τουριστικής αστυνομίας, ο κ. Σάκων, του οποίου το επίθετο αποκαλύφθηκε, ο Διευθυντής του ξενοδοχείου Nana, φέρεται να είπε ότι η Σόι Νανά είναι δημοφιλής και ασφαλής τουριστικός δρόμος τόσο για Ταϊλανδούς όσο και για ξένους. Στην περίπτωση της Κινέζας, το βίντεο έδειξε ότι φορούσε μια εντυπωσιακή κοντή φούστα που μπορεί να τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων στο δρόμο, είπε ο Sakon.


Η τουριστική αστυνομία της Ταϊλάνδης δήλωσε δημόσια στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι η Σόι Νανά έχει τακτικές μονάδες περιπολίας για να κρατά τον δρόμο ασφαλή σύμφωνα με την ισχυρή τουριστική κοινότητα (STC) που ενισχύει την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των τουριστών στο υψηλότερο επίπεδο.

Επιπλέον, η τουριστική αστυνομία πραγματοποίησε επίσης επιτόπιο έλεγχο και εξέτασε τους τουρίστες στο δρόμο τόσο Κινέζους όσο και Ευρωπαίους. Με θετικά σχόλια, οι τουρίστες αισθάνονται ασφαλείς και σίγουροι για το πρωτόκολλο της τουριστικής αστυνομίας.

Εάν παρατηρήσετε οποιεσδήποτε επιβλαβείς ενέργειες για τους τουρίστες, μπορείτε να καλέσετε το 1155 για να τις αναφέρετε στην αστυνομία 24 ώρες μια μέρα.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.