Το Nakhon Phanom λάμπει με το εντυπωσιακό τούνελ ποδηλατόδρομου κατά μήκος του ποταμού Μεκόνγκ

Nakhon Phanom-

Στις 7 Δεκεμβρίου 2023, οι δημοσιογράφοι του Nakhon Phanom αποκάλυψαν δημόσια τις προσπάθειες του Δήμου Nakhon Phanom και της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) να προωθήσουν τον τουρισμό κατά μήκος του ποταμού Μεκόνγκ με μια σήραγγα ποδηλάτων καθ' όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου.

Το ορόσημο αξιοθέατο κατά μήκος του ποταμού Μεκόνγκ, το Bike Lane Tunnel, είναι διαθέσιμο για ποδηλάτες, τζόκινγκ και τουρίστες για να απολαύσουν από κοντά το εντυπωσιακό τοπίο και στις δύο πλευρές του ποταμού Thai-Lao Mekong.

Το τούνελ είναι διακοσμημένο με πολύχρωμα, ζωηρά φώτα νέον στα συνολικά 500 μέτρα. Η καλύτερη θέα μπορεί να δει τη νύχτα όλο τον Δεκέμβριο, ειδικά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με έκθεση αξιωματούχων του Nakhon Phanom, περισσότεροι από 1.5 εκατομμύρια τουρίστες επισκέφτηκαν το Nakhon Phanom το 2023, ο αριθμός διπλασιάστηκε σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.


Πολλοί αρχαίοι ναοί και ιερά αγάλματα όπως το Wat Phra That Phanom και το Phraya Srisattanakharat βρίσκονται στο Nakhon Phanom για θρησκευτικές πτυχές που προσελκύουν πολλούς ανθρώπους.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.