Ομάδες διάσωσης συνέλαβαν με ασφάλεια παγώνι που είχε εγκλωβιστεί στη στέγη στο χωριό Bang Lamung

Bang Lamung-

Στις 5:40 μ.μ., στις 6 Δεκεμβρίου 2023, οι ομάδες διάσωσης Nong Prue έλαβαν μια αναφορά ότι ένα παγώνι προσγειώθηκε στη στέγη ενός σπιτιού στο Eakmongkol Village 3, Bang Lamung, Chonburi.

Στην αναφερόμενη τοποθεσία, οι ομάδες διάσωσης βρήκαν ένα παγώνι στην οροφή πριν φύγουν κρυφά πίσω σε μια προσπάθεια να συλλάβουν το παγώνι. Με ένα χτύπημα, η ομάδα διάσωσης μπόρεσε να συλλάβει το παγώνι με ασφάλεια μετά από λίγη ώρα.


Η ομάδα διάσωσης θα μετέφερε αργότερα το παγώνι στο κέντρο ανακούφισης του δήμου Nong Prue Disaster Relief.

Σύμφωνα με αναφορά ανώνυμου κατοίκου της περιοχής, το παγώνι ήταν ελεύθερο από το πρωί και κανείς δεν είχε δηλώσει ιδιοκτησία. Καθώς οι ντόπιοι φοβήθηκαν ότι το παγώνι θα μπορούσε να επιτεθεί σε παιδιά στο χωριό, στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, κάλεσαν τις ομάδες διάσωσης για να βοηθήσουν στη σύλληψη του παγωνιού καθώς πετούσε σε μια κοντινή στέγη.

Οι ομάδες διάσωσης θα απελευθέρωναν αργότερα το παγώνι σε ένα φυσικό καταφύγιο στο Τσονμπούρι, αν δεν υπήρχε κανείς που να ισχυριζόταν την ιδιοκτησία.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.