Επιδρομή της αστυνομίας στο νυχτερινό κέντρο της Πατάγια, σύλληψη 17 παρευρισκομένων και κατάσχεση ναρκωτικών

Πατάγια -

Σε μια μεγάλη επιχείρηση νωρίς σήμερα το πρωί, 7 Δεκεμβρίου, αξιωματούχοι του Περιφερειακού Γραφείου Μπανγκλαμούνγκ και του Αστυνομικού Σταθμού της Πατάγια έκαναν έφοδο στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «4 Step Tomboy» στον Τρίτο Δρόμο της Πατάγια.

Για την έκδοση βίντεο αυτής της ιστορίας και το υλικό της επιδρομής κάντε κλικ ή πατήστε εδώ για το YouTube μας.

Ενεργώντας κατόπιν εντολών του κ. Phisit Sawatdinukul, ο αρχηγός της περιοχής Banglamung, η κυρία Kamolchanok Konsombat, ο επικεφαλής γραμματέας της περιοχής, ηγήθηκε της επιχείρησης γύρω στις 3:30 π.μ.

Η έφοδος προκλήθηκε από πολυάριθμες δημόσιες καταγγελίες που ισχυρίζονταν ότι η εγκατάσταση λειτουργούσε πέρα ​​από τις νόμιμες ώρες και επέτρεπε τη χρήση παράνομων ναρκωτικών στις εγκαταστάσεις. Όταν έφτασαν στο κλαμπ, οι αρχές βρήκαν πάνω από 100 θαμώνες να χορεύουν με δυνατή μουσική. Οι υπάλληλοι επενέβησαν, σταμάτησαν τη μουσική, φώτισαν τον χώρο και χώρισαν άνδρες και γυναίκες θαμώνες.

Σύμφωνα με αξιωματούχους της περιοχής Banglamung, ο όροφος του χώρου ήταν διάσπαρτος με πλαστικές σακούλες που περιείχαν ουσίες που μοιάζουν με ναρκωτικά. Οι αξιωματούχοι βρήκαν επίσης ύποπτες πλαστικές σακούλες σε κάδους σκουπιδιών και υποψιάστηκαν ότι μπορεί να είχαν πεταχτεί από τους παρευρισκόμενους μέσα στο χώρο, όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο κλαμπ.

Ως αποτέλεσμα, οι αξιωματούχοι έκαναν εξετάσεις ούρων σε κάθε άτομο στον χώρο και αποκάλυψαν ότι 17 άτομα βρέθηκαν θετικά για παράνομες ουσίες – 9 άνδρες και 8 γυναίκες.

Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι η εγκατάσταση δεν είχε επίσης την κατάλληλη τεκμηρίωση άδειας λειτουργίας. Οι υπεύθυνοι του νυχτερινού κέντρου και άτομα που βρέθηκαν θετικά στα ναρκωτικά συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση. Θα αντιμετωπίσουν περαιτέρω έρευνα και νομικές διαδικασίες, αν και δεν γνωστοποιήθηκαν αμέσως στον Τύπο.

Η αστυνομία θα δοκίμαζε τις ουσίες που βρέθηκαν σε πλαστικές σακούλες για να εντοπίσει θετικά τι περιείχαν οι σακούλες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.