Τραγικό ατύχημα λεωφορείου στο Prachuap Khiri Khan με 14 ζωές, αναφέρθηκαν πολλαπλοί τραυματισμοί

Prachuap Khiri Khan-

Στη 1:00 π.μ., στις 5 Δεκεμβρίου 2023, οι αστυνομικοί του Huai Yang έλαβαν αναφορά ατυχήματος για σύγκρουση πούλμαν λεωφορείου με δέντρα στην άκρη του δρόμου στην οδό Phetkasem, στην περιοχή Thap Sakae, Prachuap Khiri Khan. Υπήρξαν 14 θύματα και πολλοί τραυματίες.

Τα σωστικά συνεργεία έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος και βρήκαν ένα λεωφορείο Μπανγκόκ-Νάθαουι, το οποίο συνετρίβη στην άκρη του δρόμου σε σοβαρή κατάσταση. Οι ομάδες διάσωσης εκκένωσαν τους επιζώντες επιβάτες και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες πριν τους μεταφέρουν στα νοσοκομεία Thap Sakae και Prachuap Khiri Khan.

Αρχικά αρμόδιοι ανέφεραν ότι στο πούλμαν βρίσκονταν 49 επιβάτες και προσωπικό λεωφορείου. Το περιστατικό σημειώθηκε στο Εθνικό Πάρκο Hatwanakorn στο Prachuap Khiri Khan όταν το λεωφορείο έπεσε ξαφνικά στα δέντρα στην άκρη του δρόμου με αποτέλεσμα 14 νεκρούς και πολλούς τραυματισμούς, δήλωσαν οι ομάδες διάσωσης.

Οι αστυνομικοί δεσμεύτηκαν να διερευνήσουν τα ακριβή αίτια του συμβάντος για περαιτέρω νομική διαδικασία.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ήταν υπό διερεύνηση και τα ονόματα των νεκρών δεν είχαν δημοσιοποιηθεί καθώς οι αρμόδιες αρχές έπρεπε να επικοινωνήσουν με τα μέλη της οικογένειας των θυμάτων.

Αυτό το ατύχημα έρχεται λίγες μέρες μετά από ένα ατύχημα με λεωφορείο στην Μπανγκόκ που προκάλεσε ζημιές σε δεκαοκτώ οχήματα και τραυμάτισε τέσσερα άτομα. που οδηγεί σε κλήσεις από την εταιρεία λεωφορείων για τη βελτίωση των διαδικασιών ασφαλείας.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.